Hívők, ti érzitek, ha Isten valakit nektek szán társnak?
Figyelt kérdés
okt. 23. 10:52
2/13 anonim válasza:
Nem. Igaz, nem is vagyok még házas, úgyhogy talán csak nem ismerem még az illetőt.
3/13 IstenGyermeke1 válasza:
Szállj le erről a témáról, nem volt elég az előző 2-3 ilyen kérdés.
Istennek csodálatos terve van mindenkivel, ami az illetőnek a legjobb.
4/13 anonim válasza:
Had kérdezzen. Szabad neki. Még nem elég erős a hite, és érdeklődik Isten iránt. Isten segít neki, és nekünk is, ha kérjük. Egy kereszténynek nem szabad elutasítónak lenni, ha valaki Isten iránt érdeklődik. Örülnünk kell, hogy beszélhetünk róla másoknak, hogy mások is bölcsebbek lehessenek. Igaz, ezt a bölcsességet nekünk is Isten adta, és a legjobb, ha Istenhez imádkozunk, hogy bölcsebbek legyünk, hiszen Isten segít. De ha itt kért segítséget a kérdező, Isten felé érdeklődve, akkor egy kereszténynek kötelessége segíteni, az Újszövetségben is ez van. Ez egy jó téma, és érdemes sokat imádkozni, és templomba járni. De fontos, hogy ha imádkozik valaki, akkor előtte bocsásson meg másoknak, ne haragudj rájuk, ne legyenek rossz gondolataid, és rossz vágyaid. Ha templomba mész, ott ne ismerkedni akarj, mert oda Isten miatt mennek az emberek.
5/13 anonim válasza:
"Istennek csodálatos terve van mindenkivel, ami az illetőnek a legjobb."
Hagyd már ezt a süket dumát. Itt ülök vakon, életem szinte minden területen összezuhanva. Mond már meg ugyan mi a csodás számomra ebben az életben? Vagy nekem ezt tudta legjobbnak kihozni? A vakságnál nem talált jobbat számomra? Hát kössz.
6/13 anonim válasza:
5
De legalább 4 pipád van itt a gyakorin, nemde 😝
7/13 Paczalos István válasza:
Nem vagyok hívő, de érzem, hogy ki a társam, akivel több mint 20 éve a feleségem
8/13 anonim válasza:
Remélem legalább te érted mi az összefüggés.
Mert én akárhogy keresem nem találom.
9/13 anonim válasza:
#8 A 6-os csak vicceskedni akart. 🙄 (De nem sikerült neki! 😅)
10/13 anonim válasza:
Kérdező, bármit akarsz, imádkozz kitartóan Istenhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!