Ha létezik Isten, miért hagyja, hogy a rossz legyen (hamarabb) boldog?
Oké, a kérdés kicsit durván hangzik, de szívemből szólt. Ha létezik Isten, miért hagyja azt, hogy a kis r*bancok, akik az iskolákban szekáltak másokat, kicsinálták az önbizalmukat most boldogan éljenek? Az én zaklatóim már kb mindegyik házas gyereke van (kivéve azt amelyik hivatásos lett, de az is úgy látom élvezi az életet) én meg még itt vagyok szüzen, erős bizalmi problémákkal, önbizalom hiánnyal és idegi alapon egyre több betegséggel.
Mindegyiknek egészséges a gyereke, tehát így sincsenek büntetve... Semmi.
A másik 2-3 lány, akik hozzám hasonlóan piszkálva voltak általuk munkahelyről munkahelyre mennek, tartós kapcsolat nem sikerül... Tehát továbbra is mi szívunk.
Most a zaklatók élik a mi álmunkat.... Ez nem fair.
Tehát kérdem én: Ha van Isten, miért hagyja, hogy ezek boldogan éljenek? De leginkább miért élnek HAMARABB boldogan mint mi? Ezeknek a velejéig romlott és gonosz, zaklató senkiknek szaporodni sem kéne!!!
Komolyan kezdem hinni/látni, hogy csak az jut előre aki egy undorító féreg.
9es vagyok
Nem állt szándékomban kioktatni téged. Tanácsnak szántam amit írtam mert ez nem fog előrébb vinni. Természetesen teszel amit akarsz, amit jónak látsz.
Ne higyj a látszatnak!
Kívülről nem lehet megmondani valakiről, hogy boldog-e. Attól hogy látszólag mindene megvan, nem számít.
Te se biztos, hogy boldog lennél, ha megkapnád, amire vágysz. Ha nincs rajta áldás.
Isten igéje arra tanít, hogy magunkban keressük a hibát és a bűnt, ne másban. Képes vagy rá, hogy legyőzt démonaidat:
"Íme, hatalmat adtam nektek, hogy kígyókon, skorpiókon tapodjatok, és az ellenség minden erején; és semmi nem árthat nektek."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!