Itt most négy fog jön egyszerre ? Létezik hogy a kis metszô hamarabb jön mint a nagy ?
Akkor ez mi ?
Mert ahol van a kis res ott érezni a fogát
Ez ugyanazon a napon van, csak veletlenul a fogzas temakorbe tettem fel , pedig a babakba akartam.
Nem tudom ezzel mi a baj . Es miert nem lehet normalisan valaszolni. Na de mindegy. Legyen neked szep napod :)
Normálisan válaszoltam. Max neked nem tetszik a válaszom.
Akkor sem fogzás ez. Szerintem.
Kerdező,en latom a rest,fiamnak is ilyen szokott lenni az inye ha jon a foga,es nekunk sem sorba jottek a fogak,alul kijott negy,aztan felul ketto.
Sőt,alul sem a kozepso ketto jott ki eloszor,hanem az egyik oldalon a szemfog melletti.
(Remelem ertheto,tudom a fogak elneveuesét,de nem pontosan tudom megjegyezni melyik melyik,ugyhogy kerlek ne nezzetek bolondnak😅)
Utolsó, köszönöm a válaszodat!
Igen , ott kibújt mostmár a foga ahol a rés volt. Úgyhogy úgynézki nem a középső bújt először .
Nagyon szenvedünk még mindig, úgyhogy valószínű még valamelyik fogacska érkezik. 🙏🏼
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!