Mi a véleményetek Ferenc pápa ezen kijelentéséről?
Ferenc pápa bérgyilkosoknak nevezte az abortuszt végző orvosokat.
https://www.youtube.com/watch?v=WZ23HcMD2n4
És ha konkrét dologban kérnéd a segítségét? Ha segítene, szerintem az bizonyíték lenne a létezésére. Vagy mond azt neki,hogy: "nem tudom hogy létezel e,vagy ha igen akkor sem tudom hogy ki vagy,de kérlek segíts a nekem ebben és ebben a dologban..."
Hát egy próbát megérne.
Ferenc pápa mond furákat újabban, ez felírható az öregség számlájára. Neki is le kéne mondania, mint az elődjének, ne hozza nagyobb szégyenbe az egyházát.
Az abortusz mellesleg még mindig humánusabb módszer, mint például azok az asszony állatok, akik a titkolt terhesség után pl dögkútba szülik meg nem kívánt újszülöttjeiket.
"segíts a nekem ebben és ebben a dologban"
Ez ilyen fusi dolog lenne. Nem egyértelmű.
Én úgy gondolom, hogy ha egy isten valamit vár tőlem, akkor kezdje azzal, hogy bemutatkozik nekem, és beszélünk pár gondolat erejéig. Mik a céljai, mit szeretne tőlem. Akkor még szó se esett arról, hogy ezért mit ajánl.
Fusi? 😀
És mi lenne ha te kezdeményeznél? Lehet ő csak utána lép feléd. Kitudja. Próba cseri.
Én kezdeményeztem, kértem őt.
Ő tökéletesen tudja (ha létezik), hogy mit kéne tennie.
Nem pénzt, vagy hasonlót kértem. Csak azt, ami amúgy is a minimum: hogy mutatkozzon be. Hitelesen és pontosan.
Azt, hogy nekem mi hiteles, ő tudja a legjobban.
42. Mondjuk lehet szégyenbe hozta az egyházat igen,ezzel a nyers fogalmazással,de lehet mondott elgondolkodtatót.
Kemény beszéde van de lehet van benne igazság.
Lehet humánusabb dolognak tűnik az abortusz,mint ha máshogy öli meg a gyerekét,de a lényegen nem változtat. Ugyan olyan gyilkosság.
"És mi lenne ha te kezdeményeznél? Lehet ő csak utána lép feléd. Kitudja. Próba cseri."
Tehát az lépjen aki a másik létezéséről sem tud semmi biztosat ahelyett, hogy az lépne aki pontosan tudatában van a másik létezésének és annak, hogy hogyan képes vele kommunikálni, stb.
Ez valami zseniális...
Pontosan.
És ráadásul neki ez akkora fáradság se lenne, mintha én pattintok egyet.
Én meg azt se tudom, merre induljak.
Úgy gondolom, én mindent megtettem, ami egy embertől ilyen körülmények között elvárható. Vedd figyelembe azt is, hogy 8000 vallás létezik, egyszerűen lehetetlen, hogy mindegyiket akár csak megvizsgáljam, a többiről nem is beszélve. Ő következik.
Értem mire gondolsz. Én is kértem már erre,és semmi... Csalódtam. De rájöttem hogy más módokon érzékelteti hogy ő van,létezik.
És mi van ha ő olyan hatalmas hogy ha bemutatkozna,szemtől szemben akkor belehalnánk? Lehet ezért nem jelenik meg. Kitudja. Azért mondtam hogy próbálj segítséget kérni konkrét helyzetben és megmutatkozik ki is ő. Ezt majd te eldöntöd mit teszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!