Az isten mentsen meg mindenkit az ilyen valláskárosultaktól!
És nagyon messzire tartani őket a törvényhozástól, hogy ne gyilkolhassanak meg másokat, főleg ne ártatlan anyákat!
okt. 2. 09:11
32/63 anonim válasza:
Isten az ilyen valláskárosultakat szereti legjobban.🙂
okt. 2. 09:32
33/63 anonim válasza:
Akkor ez egy olyan isten... akit jobb nagyon messzire kerülni.
okt. 2. 09:36
34/63 anonim válasza:
Hát te már eddig is elkerülted ahogy látom. Jó,hogy Isten azért keres téged,hisz ebben a témába vitt téged,mégha csak lázadsz is ellene. Én is így indultam régen,de Isten a szeretetével kihozott ebből az állapotból.
okt. 2. 09:40
35/63 anonim válasza:
"Isten azért keres téged"
Ha keresne (?) tudja, hol vagyok, neki mondjuk ez nem probléma... szóval, akkor már régen megtalált volna. Kértem, és várom őt (is). Sok éve. Valahogy csak nem kerül elő.
"lázadsz is"
Nem létező ellen lázadni?
Te ugye jól vagy?
okt. 2. 09:55
36/63 anonim válasza:
Kérted és várod Őt? Akkor csak hiszed hogy létezik. Vagy valami ilyesmi van a dologban. Nem?
okt. 2. 10:04
37/63 anonim válasza:
"csak hiszed hogy létezik"
Adok neki egy esélyt. A keresztények istene biztos, hogy nem létezik, de talán van valaki, aki helyette intézi a dolgokat.
Viszont én valahogy nem érdeklem őt, mert rám se bagózik.
okt. 2. 11:04
38/63 anonim válasza:
Jaj értelek. De miért nem érdekelnéd őt? Bárki is legyen az az isten. Szólsz hozzá,nem segít?
okt. 2. 11:40
39/63 anonim válasza:
Valahogy úgy.
Annyit kértem, hogy tegyen bizonyosságot a létezéséről. Én ugye nem vagyok hívő.
De nem jött össze neki, már sok éve. Jelek se voltak, bár azok úgyse lennének egyértelműek.
okt. 2. 12:30
40/63 anonim válasza:
Figyelem, szarkazmus következik: Persze, tiltsuk be. Mint az USA. Aztán jussunk oda, mint az USA, hogy a halott magzatot sem veszik ki amíg az anya nem kezd el haldokolni vérmérgezésben (több megtörtént eset), mert annyira félnek az orvosok attól, hogy meggyanúsítjak őket azzal, hogy esetleg abortuszt végeznek. Hiszen egy nő élete nem érték. Haljon bele nyugodtan a terhesség és a szülés, egy rosszul lezajlott vetélés, vagy egy illegális abortusz következményeibe (ideértve a súlyos gyermekágyi depressziót és a még rosszabb pszichózist is, ami bizony jóval gyakrabban fordul elő, ha nem kívánt gyermeket kell megszülni). Legyenek félárvák a már meglévő gyerekei. Kit érdekel, a lényeg, hogy egy önálló életre még képtelen emberkezdeményt nem bántottunk. Felnőtt embereket, családokat tettünk csak tönkre, majd elmennek terápiára és túl lesznek rajta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!