Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Néhányan mért tartja igazabbna...

Néhányan mért tartja igazabbnak a tudományt, mint a kereszténységet?

Figyelt kérdés

A keresztény gondolkodásmód, és Jézus Krisztus szavainak követése nélkül nem lehet jó közösséget, vagy társadalmat kialakítani. A szavai lényegesek, és követendők.

Nincs annál nagyobb örömhír, mint hogy meg vagyunk váltva a bűneinktől, és hogy Isten létezik, és segít nekünk. Imádkozni kell Istenhez, és kérni a segítségét. Hinni kell, hogy Jézus Krisztus megváltotta a világot, és követni a szavait, és olvasni az Újszövetséget.

A tudomány, és az okos emberek el akarják venni ezt a boldogságot.

A tudományra hivatkozva, az autóikkal, és gyáraikkal, környezetszennyező, a társadalmat elpusztító közösséget akarnak.

A tudományos állításaik nagyrésze nem bizonyítható, ők is csak hittel fogadják el, hogy az úgy van.

A működő eszközeik magyarázata is csak hittel van, mert ők sem tudják bizonyítani, hogy az a tárgy úgy működik-e.

Ne töröljétek a kérdést. A vallás kategóriában jó lenne, ha le lehetne írni, hogy mi hajtja azokat a tárgyakat.

Azok a tárgyak, amik szándékosan szennyeznek, és tönkreteszik a természetet, azok démonizáltak, gonosz erő hajtja őket.

szept. 21. 21:17
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem értetted a kérdésem.

Ha találsz ilyen érintetlen területet: VISSZAMÉSZ?

okt. 9. 20:21
 42/54 A kérdező kommentje:

Válaszoltam rá. Kicsit gondolkodj, és ne hagyd, hogy ennyire elvakítson a gonosz.

Viszont én hiába válaszolok, te nem magyarázod meg azokat, amiket én hoztam fel. Úgy illik, hogy ezeket te is megmagyarázd, amikor kedved van. Ez egy olyan beszélgetés, ahol arról megy a téma, hogy éljen valaki keresztényként, és ne szennyezze magát, és a természetet. Vagy pedig éljen hitetlenül, és károsítsa a természetet. Nyilván, hogy aki csak tudja, az elsőt akarja választani, mert az a jobb. Ez a vallás kategória, mért olvasgatod az ittlévő kérdéseket, hogyha vallásos választ kell rá adni, de te olyat nem akarsz? Csak a tudományok felől tudod megközelíteni a dolgokat, a kereszténység szempontjából nem. Ez a vallás kategória, örülj, hogy itt keresztény válaszokat olvashatsz. Mert a tudomány nem lesz megértő veled. Itt válaszokat kaphatsz azokra a vallásos kérdésekre, amiket nem értesz. Inkább használd ki a lehetőséget, és olvasgasd, tanulj. Vegyél egy Újszövetséget, és olvasd azt is.

okt. 9. 23:40
 43/54 A kérdező kommentje:
Mért akarod az emberek szennyezését, és a természet károsítását? Aki nem akarja, azt mért üldözöd el?
okt. 9. 23:47
 44/54 anonim ***** válasza:

Rendben: e szerint azt válaszoltad, hogy nem mennél oda.

Nos, a fotelprófétákat megveti az isten!

okt. 9. 23:51
 45/54 A kérdező kommentje:
Mért veti meg? Mi rosszat mondtam? Én csinálom, amit mondok. Nem szoktam hazudni, nem beszélek csúnyán, már jóideje, hiszek Istenben, imádkozni is szoktam, nem szennyezem a környezetet, igaz, áramot használok, de azért talán nem olyan sokat, ahol tudok, ott nem pazarlok, nem szoktam bántani senki, már jóideje nem bántottam senkit, nem beszélek ki senkit, amikor odajön valaki hozzám, hogy kibeszéljen nekem valakit mindig azt mondom, hogy ez nem volt szép dolog tőle, de bocsáss meg neki, és te ne csinálj ilyet, vagy valami ilyesmit mondok. Igaz, mostanában nem beszéltem túl sok emberrel, de ezt kell ilyenkor mondani nekik. Én megértő szoktam lenni, és nem szoktam szitkozódni.
okt. 10. 22:44
 46/54 A kérdező kommentje:
Nem fenyegetek meg senkit, nem bántok meg szavakkal senkit, nem vagyok gonosz senkivel. Ha kérdeznek, arra válaszolok, ahogy válaszoltam is, arra a kérdésedre is, hogy visszamennék-e. De akkor konkrétabban válaszolok, nem, nem akarok elmenni Afrikába, mert már tele van ültetvényekkel, igaz, sokhelyen szerencsére olyan gyümölcsöt termesztenek, ami egészséges, de sok olyan ültetvény is van, ami sajnos csak az esőerdőt pusztította el. Ez nem tartozik ide, de azért mondom, hogy volt,. hogy el akartam menni Afrikába, mert szerintem az egyik legszebb kontinens, és jó, hogy jó az idő. De mivel jóideje már nem akarok odamenni, mivel lehetőségem sincs rá, és itt kell most élni, mivel Isten ide akarta, hogy megszülessek, ezért azt tudom mondani, hogy nem megyek, és sokan mások sem tudnak, és itt kell olyan közösséget alkotni, ami nem szennyezi az embereket, és a természetet.
okt. 10. 22:51
 47/54 A kérdező kommentje:
A tudomány miatt van az emberek károsítása, és a természet szennyezése. A tudósok nem tudják megoldani, mert maga a tudomány okozta a természet szennyezését. Nem is akarják megoldani, hiszen az a céljuk, hogy szennyezzék meg a természetet. Véded a tudományt, amikor csak ennyit ért el, csak a természet szennyezése a célja. Jó lenne, ha legalább a természet védelme lenne a céljuk, vagy valami hasznos dolog.
nov. 2. 00:35
 48/54 A kérdező kommentje:
Aki keresztény, az nem pusztít, hanem imádkozik Istenhez, kérni, hogy segítsen az embereknek, adjon bölcsességet, egészséget, űzze el a gonoszt az emberekből, az embereknek pedig segítsen, gyógyítsa meg őket, legyenek hívők. Ne tegyenek rossz dolgokat, hanem éljenek boldog életet, keresztényként, vagyis a rossz embereknek nem rosszat kell kívánni, hanem azért kell imádkozni Istenhez, hogy segítsen nekik, hogy megváltozhassanak, és normális életük lehessen. Mert csak Isten segítségével lehet normális életet élni. Ha keresztények lennének, nem csinálnák a tudósok azt, amit tesznek, de sajnos sokan nem keresztények.
nov. 2. 00:46
 49/54 anonim ***** válasza:

A tudomány még csak véletlenül sem okoz semmi rosszat.

A tudomány egy LEHETŐSÉG, hogy alakítsd a dolgokat.

Jó, értem: TE nem akarod alakítani, téged csak sodorjon az élet, amerre szeretné.

Van ilyen ember.

A többi meg (nagyrészt) normális.

"az a céljuk, hogy szennyezzék meg a természetet"

HÜLYE! HÜLYE! Üssétek!

nov. 2. 00:47
 50/54 anonim ***** válasza:
A tudomány mérhető és bizonyítható, szemben a kereszténységgel, ami nem mérhető és nem bizonyítható.
nov. 2. 07:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!