Az iszlám vallás pontosan hol vél felfedezni a Bibliában Mohamed prófétára utaló kijelentéseket?
"Ha ezt te így fogod fel, az meg a te dolgod."
Ezt csak így lehet felfogni mert ez következik a szövegből ha azt feltételezzük hogy a Pártfogó Isten.
"Nem sok köze van ahhoz, amit a keresztények gondolnak, de mivel téged az nem érdekel, hogy mit hisznek, értelmetlen folytatni a beszélgetést."
De ez nem hit kérdése hanem szövegértelmezés.
"Engem csak az zavar, hogy úgy beszélsz mintha a keresztények a saját szövegeiket se tudnák értelmezni és teljesen felfoghatatlan, hogy miért nem olvassák ki a Bibliából Mohamedet, holott erre az égvilágon semmi okuk nincs."
Bemutattam miért van rá okuk. Ezeket te sem tudtad megcáfolni. Mózes 5. könyve 18:18-19-ra nem reagáltál semmit, a Pártfogó pedig a Biblia alapján eredetileg ember, a vak is látja csak hát belenyultak.
"Pedig a Bahai hit követői szerint Mohamed megjövendőlte a Báb eljövetelét és a muszlimok rosszul értelmezik azt, hogy Mohamed a Prófeták pecsétje."
Megmutatod hol írja a Korán Báb eljövetelét?
"Gondolom most a felismeréstől rögtön megtérsz és beállsz őket követni."
Ehhez előbb nem ártana bemutatnod hol is írja ezt a Korán. Mert én ugye jónéhány verssel bizonyítottam hogy a Biblia megjövendöli Mohamed próféta eljövetelét.
"Ezen én már túl vagyok. Engem is érdekelnek a vallások, így foglalkoztam az iszlámmal elég sokat."
Ha valóban sokat foglalkoztál volna az iszlámmal akkor már muszlim lennél. Vagy ha mégis, akkor viszont az igazsággal nem akarsz szembesülni. Mindenesetre az fizikai képtelenség hogy valaki sokat foglalkozik az iszlámmal és végül nem lesz muszlim. Nem véletlen hogy az iszlámra térnek át a legtöbben.
"Bármiben fel lehet fedezni bármit, ha kellőképpen szelektíven olvassuk."
Például Mózes 5. könyve 18:18-19-ben kiről van szó ha nem Mohamed prófétáról? Aztán ott van a Pártfogó aki nyilván ember ha csak nem akarsz fogyatékos istenségekben hinni. És ugye Jézus szavaiból is az következik hogy utána még érkezik próféta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!