Jehova tanúi miért nem fogadják el a legvitatottabb hipotézist, az evolúciót?
9
Ahhoz más ok is kellett, nem az a hiba, hogy egymás mögött helyezkedik el.
Dehogynem, hiszen ha nem együtt helyezkednének el, nem jelentenének fulladásveszélyt. Na most kérdés, egy állítólagos midnenható isten hogyan adhat ki ennyire pancser munkát a keze közül, ami jó pár teremtménye halálához vezetett már? Ennyire nem számít neki az emberi élet?
Őszintén sajnállak, hogy ilyen vádakkal illeted Istent.
Valami nagy baj van nálad....
Mint mondtam, ahhoz hogy fulladás jöjjön létre, annak rendellenes működés az oka, nem pedig az, hogy egymás mögött helyezkedik el.
Ez mindegyik szerv hibás működéséről elmondható lenne, ha az egyik szerv megbetegszik....
Mivel szerintem alaptalan mese bármiféle isten, én ugyan nem illetem semmivel. Csak szóltam hogy a te istenképed egy irtó pocsék tervezőt bizonyítana, ha igaz lenne hogy létezik.
A fulladáshoz pedig egy sima félrenyelés is elég, semmiféle megbetegedett szervről nincs szó.
De mellesleg egy mindenható tervezőtől az is ugyanúgy szégyen lenne ha csak olyan szervekre tellett tőle, amik gyakran meghibásodva okozzák emberek halálát.
"Azt nem tudom,hogy egy JT miért utasítja el,csak azt,hogy egy értelmes ember tudja,hogy a fajok között nincs átjárás"
Persze hogy nincs, az evolúció nem is erről szól. Ha ennyire nem vagy képben, miért próbálsz beleszólni?
#17.
Talán te tudsz olyan élőlényt,amiből két olyan különböző faj származott,mint pl.az ember és a majom?(Az evolúció elképzelése szerint azonos ősből származik a majom és az ember....Bár bizonyos gyökereknél ez az elképzelés akár létezhet is a gondolkozásuk fejlettségén kiindulva.)
Sziasztok
Egyáltalán melyik evolúciós elméletet véditek?
A folyamatosan kifejlődött?az ugrás szerűen? vagy a ..
Talán tudni kéne ki melyik evolúciós elméletben hisz és ki mit fogad el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!