Milyen rendhagyó programokkal készülnek vajon a keresztény egyházak Jézus keresztre feszítésének jövő évben (2025-ben) esedékes 2000. évfordulójára?
A beavatatlanok és a beavatottak egyaránt azt hangoztatják, hogy Jézus születésének, se pedig kínhalálának pontos időpontja nem ismeretes. A beavatatlan többség véleménye természetesen akceptálható, mivelhogy honnan is lenne fogalmuk olyan dátumokról, amelyeket az érdekeltek konzekvensen elhallgatnak előlük. Miért teszik ezt a beavatottak? Mert ezek az események olyan kozmikus történésekhez kapcsolódtak, melyek nem voltak publikusak a laikus beavatatlanok számára, ezért tulajdonképpen a beavatottak titkolózása is érthető, sőt akceptábilis.
Jövőre, azaz 2025.04.01-én lesz Jézus kereszthalálának a 2000. évfordulója, aki i.e. 8.02.10-én látta meg a napvilágot a kabbalisták által használatos Schemhamphoras (Isten 72 szelleme - [link] ) kozmikus forrásait felépítő égitestek együttállásakor. Ezek az égitestek a keresztre feszítése alkalmával egy T-keresztet alkottak a zodiákusban ( [link] ).
Annyit még megjegyeznék itt, hogy az ószövetségi messianisztikus elképzelések Messiása, Immánuel ( [link] ) szintén egy, a Schemhamphoras kozmikus forrásait felépítő égitestek által alkotott kereszt égisze alatt született 1999.08.11-én, a teljes napfogyatkozás alkalmával, akinek a fellépése legkésőbb 2032.06.08-ig meg fog történni. Ennek előkészítése folyik napjainkban.
"Nem készülnek, mivel nem akkor történt."
Ha beavatatlan vagy, akkor honnan tudhatnád..., ha pedig beavatott lennél esetleg, akkor érthető volna, hogy tagadod...
"...hidd el, hogy nem akkor történt..."
Engem nem tudsz meggyőzni, mivel tudom, hogy helyesek a megadott időpontok.
Ellenben ha úgy hiszed, hogy igazad van, rokkolj elő az általad vélt dátumokkal...
korrigálás:
Ellenben ha úgy hiszed, hogy igazad van, rukkolj elő az általad vélt dátumokkal...
"Rosszul tudod. Amúgy nézd meg egyházi lexikonokban, vagy akár wikin."
Ezeket a laikusoknak érdemes ajánlgatni. Ellenben ha a tényleges dátumokra kíváncsi valaki, akkor a fenti forrásokból meggyőződhet a megadott időpontok helyességéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!