Nem vagyok, nagy hívő és bibliát nem olvasom de mit ír az abortusz illetve örökbeadásról? mit gondoltok erről.?
Figyelt kérdés
#abortusz, örökbeadás
júl. 22. 14:21
51/76 anonim válasza:
#50!
Én 3 gyermeket neveltem fel. Nincs különlegesebb érzés,mint szülönek lenni!
Neked hány gyermeked van?
53/76 anonim válasza:
Szerintem nem lehet ilyen egyszerűen elintézni, hogy az abortusz bűn.. Szerintem meg az az anya a bűnös, aki megszül egy súlyosan értelmi fogyatékos gyereket és egy életen át szenvedni hagyja, mert hogy az a gyerek nem fog tudni boldogulni az életben. Emellett persze a családnak is teher lesz. Az örökbeadás mégis mennyivel jobb? Rossz esetben árvaházba kerül, ahol megerőszakolják (bicskei eset), vagy megverik őket. Vagy nevelőszülőkhöz kerülnek, lehet ők is bántani fogják.. Felnőtt korában meg a gyerek majd kutakodni kezd.. Minek kell mindent felbolygatni, felforgatni?
54/76 anonim válasza:
#52.
Nem tartod mérhetetlen arcátlanságnak,hogy apaságról,anyaságról,családról nyilatkozol kibicként?
55/76 anonim válasza:
Nem, nem tartok annak. A család egy teher.
56/76 anonim válasza:
A család sokkal inkább teher, mint áldás.
57/76 anonim válasza:
A nagyon nagy többség számára áldás a család.
59/76 anonim válasza:
Attól még, hogy nincs gyerekem, tudom milyen családban élni. Na pont emiatt nem akarok gyereket.
60/76 anonim válasza:
Nektek, keresztényeknek még a maszturbálás is bűn. Az is gyilkosság szerintetek? Hogy megölök egy potenciális életet? Akkor minden maszturbáló férfi egyben tömeggyilkos is? Nem érdemes beszélgetni sem veletek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!