Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nem vagyok, nagy hívő és...

Nem vagyok, nagy hívő és bibliát nem olvasom de mit ír az abortusz illetve örökbeadásról? mit gondoltok erről.?

Figyelt kérdés

#abortusz, örökbeadás
2024. júl. 22. 14:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
91%

38

Én mondtam ilyet egy olyan személynek, aki érdeklődött Isten gondolkodása iránt, ebben a témában.

Ha valakit érdekel Isten szava, azt nem hagyja hidegen az élet szentsége.

Nyilván aki elveti az ilyen szemlélet módot, és ezzel együtt Isten vezetését, az úgy gondolkodik a megfogant életről, hogy megkell ölni.

Isten nem tesz különbséget az erőszakkal, vagy tervezett módon fogant élet között. Ennek mélyebb tartalma van, és az élettel van kapcsolatban.

Az ilyen személyek nem tisztelik magát az életet, és annak alkotóját sem, és az érzelmeik vezetik, nem az élet iránti tisztelet, és szeretet.

2024. júl. 22. 19:00
 42/76 anonim ***** válasza:

"azt a magzatot fel is kell nevelni!"

Ezt az előtt kéne meggondolni, mielőtt lefekszik valaki valakivel - akkor is, ha védekezéssel.

2024. júl. 22. 21:17
 43/76 anonim ***** válasza:
0%
Sokaknak számít egy sejtcsomó, aztán ha felnő, magasról szarnak a gyerekre. Én abortuszpárti vagyok, inkább, minthogy a gyerek megnyomorodjon.
2024. júl. 22. 21:24
 44/76 anonim ***** válasza:
91%

# 38!

Én nem vagyok olyan pofátlan,mint az,aki az Isten ajándékát "sejtcsomónak" minősíti. Ezeknek a szíve(szellemisége) helyén egy érzéketlen,értéktelen sejtcsomó van.

Én inkább azt ajánlanám,hogy hallgassa meg magzata szívhangját,szülje meg,szoptassa meg egyszer, és döntse el,hogy ő képes-e felnevelni méhe szülöttét,vagy rábízza valaki másra.

Vannak barátaim,akik súlyosan értelmifogyatékos gyermeküket nevelik. Egyetlentől sem hallottam,hogy valaha is halálukat kívánták volna magzati,vagy idősebb korukban....Ezt ne te döntsd el!

2024. júl. 22. 21:43
 45/76 anonim ***** válasza:
0%
45# Te meg vidd innen a vallásos maszlagodat, mert senki nem kívancsi rá. Egy nemvárt gyerek érkezése családokat verhet szét, a családi béke megy tönkre miatta.. De te úgysem fogod ezt fel, mert egybites vagy, csökött az agyad...
2024. júl. 22. 21:48
 46/76 anonim ***** válasza:
0%
Kit érdekel az elabortált magzat, ha cserébe megmarad a békesség a családban, párkapcsolatban??
2024. júl. 22. 21:51
 47/76 A kérdező kommentje:
Te meg minek,miért vagy ebben a kategóriában? ha nem vagy vallásos bár nem csak ateista lehet ilyen mint te sok vallásos is ilyen mármint az ál vallásosak.
2024. júl. 22. 21:52
 48/76 anonim ***** válasza:
88%

#45!

Eltévedtél!

Ez itt a "vallás" rovat és nem az istentelenek fóruma!

Ha valakinek el kell vinnie innen a szennyesét,az az istentelen!

A nemvárt gyermek érkezése csak az olyan istentelen,szívtelen emberek közt okoz kibékíthetetlen konfliktust,mint te! Ne vetítsd rá mindenkire,a te szívtelen gonoszságodat!

2024. júl. 22. 21:58
 49/76 anonim ***** válasza:
100%

"Kit érdekel az elabortált magzat, ha cserébe megmarad a békesség a családban, párkapcsolatban??"

Hogy lehetne békesség ott, ahol eltettek valakit láb alól - ráadásul a saját gyereküket?...

[link]

2024. júl. 22. 22:04
 50/76 anonim ***** válasza:
0%
48# Ha ennyire szíveden viseled a sorsukat, akkor neveld fel te őket, de utána ne hisztizzél, nyavalyogjál. Fogalmad sincs az egész témáról, itt játszod Terézanyát, pedig fogalmad sincs, milyen nagy teher lehet adott esetben a gyerek egy családnak. Az, hogy mindent felborít, az egy dolog.. A felelőtlen anyák megszületik a gyereket, de persze aztán felnevelni meg nem akarják, hanem mutogatnak mindenkire. Na ettől tudnék hányni...
2024. júl. 22. 22:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!