Ha megszüntethetnél csak egyetlen vallást, melyik lenne az?
Ahogy mondtam ezek kábítószerfüggő, bűnöző fiatalok akiknek semmi köze az iszlámhoz. Arról nem is beszélve hogy amit tette az totál ellentétes az iszlámmal.
Ez olyan mintha fognál néhány drogfüggőt, ellátnád kábítószerrel és gyilkolásra vennéd rá őket és hogy mondják azt, a kereszténység nevében teszik.
#86: ennyi erővel kb senkit nem lehetne egy-egy vallás hívének minősíteni, mert nagyon kevés az olyan ember, aki mindig minden egyes szabályt hiba, megbotlás és eltévelyedés nélkül betart. Emberileg lehetetlent kívánsz.
Aki magáról azt mondja, hogy muszlim, én azt annak tekintem. Ő csak tudja, miben hisz. Valahogy iszlamista terrorszervezetből sokkal több van, mint bármilyen másik vallás nevében alakultból és sokkal agresszívebbek is. A kereszténység nevében az utóbbi időben már nem szoktak robbantgatni, lövöldözni, túszokat ejteni, lányokat elrabolni és megszégyeníteni azért mert iskolába járnak. Ezeket az iszlám nevében követik el, sőt, büszkén hirdetik, hogy az iszlám nevében teszik, és kicsit sem hatja meg őket, ha szerinted ők nem is muszlimok, mert nem tartják be a szabályokat. Szerintük meg te nem vagy igazi muszlim, mert csak szövegelsz itt a billentyűzet mögül névtelenül.
Muszlim szélsőségesek hozták létre. Ráadásul ha ettől el is tekintünk, muszlim szélsőségesekből áll, és ők radikalizálnak másokat is az iszlámon keresztül, és ölnek és öletnek ártatlanokat, muszlimként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!