Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha megszüntethetnél csak...

Ha megszüntethetnél csak egyetlen vallást, melyik lenne az?

Figyelt kérdés
júl. 8. 14:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
Akkor ess neki mégegyszer a 62. komment értelmezésének is, ugyanis ott is teljesen mást írtam!
júl. 11. 23:35
 62/77 anonim ***** válasza:
Igen, a 62. komment az, amit én írtam! A 63. annak bizonyítéka, hogy azt sem sikrült értelmezned.
júl. 11. 23:40
 63/77 anonim ***** válasza:

Minden válaszomat leírtam korábban, mindbe hazugságokat költöttél, valós ellenérved eddig semmire nem volt.

Lásd példának, mire szólt a 60. komment!

júl. 11. 23:51
 64/77 IstenGyermeke1 ***** válasza:

Nem is vártam mást. Bizonyítékok teljes hiánya. Következőnek a [link] -ról fogok idézni, az is hitelesnek számít neked.

A az értelmetlen gyalázkodásodból viszont elegem van.

Pax vobis! (= Béke veled!)

júl. 12. 10:10
 65/77 anonim ***** válasza:

IstenGyermeke1 !! Te hívő keresztény vagy igaz? A rágalmazást, hazudozást tiltja szerintem a keresztény vallásod.

Tessék itt egy leírás a leghirhettebb támadóról és testvéréről:

[link]

Idézek:

For several years Salah’s older brother Brahim and their friend Abaaoud had been increasingly involved in minor crime--theft, drug dealing, forgery and fraud.

Between 2010 and 2011 Salah did some prison time with Abaaoud.

It wasn’t until 2013 that Salah started to work again, when he started to help manage a bar that Brahim had taken over in Molenbeek called Café Des Beguines.

But the bar wasn’t a huge success either. According to most accounts it was a dive, with loud music, frequent fights, drug use.

Azt írja pitiáner börtönviselt bűnöző volt, aki ivott drogozott majd egy kocsmát üzemeltetett. Szerinted ilyen egy hívő muszlim?

júl. 12. 10:31
 66/77 anonim ***** válasza:
Nem egy jó hívő, de ettől még hívő muszlim, ha egyszer az iszlámban hisz.
júl. 12. 10:34
 67/77 anonim ***** válasza:
Honnan tudod hogy az iszlámban hisz ha egyszer nem úgy él mint egy muszlim? Ezek bűnöző drogos fiatalok akiket begyógyszereztek majd az iszlámra fogták.
júl. 12. 10:42
 68/77 anonim ***** válasza:
Mondjuk onnan hogy a radikális iszlám nevében követte el a tetteit.
júl. 12. 10:49
 69/77 anonim ***** válasza:
0%
Az illető kábítószerfüggő. A merénylet idején is kábítószer hatása alatt állt. De persze ezek után is behazudhatod hogy hívő muszlim volt.
júl. 12. 10:58
 70/77 anonim ***** válasza:

És? Egy kábítószerfüggő is hihet Allahban és az iszlámban, és ettől lesz valaki muszlim.

Ha csak a rigorózus szabálykövetőket számolnád, akkor a muszlimok száma elenyésző töredéke lenne a valós számoknak.

júl. 12. 11:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!