Ha megszüntethetnél csak egyetlen vallást, melyik lenne az?
Minden válaszomat leírtam korábban, mindbe hazugságokat költöttél, valós ellenérved eddig semmire nem volt.
Lásd példának, mire szólt a 60. komment!
Nem is vártam mást. Bizonyítékok teljes hiánya. Következőnek a [link] -ról fogok idézni, az is hitelesnek számít neked.
A az értelmetlen gyalázkodásodból viszont elegem van.
Pax vobis! (= Béke veled!)
IstenGyermeke1 !! Te hívő keresztény vagy igaz? A rágalmazást, hazudozást tiltja szerintem a keresztény vallásod.
Tessék itt egy leírás a leghirhettebb támadóról és testvéréről:
Idézek:
For several years Salah’s older brother Brahim and their friend Abaaoud had been increasingly involved in minor crime--theft, drug dealing, forgery and fraud.
Between 2010 and 2011 Salah did some prison time with Abaaoud.
It wasn’t until 2013 that Salah started to work again, when he started to help manage a bar that Brahim had taken over in Molenbeek called Café Des Beguines.
But the bar wasn’t a huge success either. According to most accounts it was a dive, with loud music, frequent fights, drug use.
Azt írja pitiáner börtönviselt bűnöző volt, aki ivott drogozott majd egy kocsmát üzemeltetett. Szerinted ilyen egy hívő muszlim?
És? Egy kábítószerfüggő is hihet Allahban és az iszlámban, és ettől lesz valaki muszlim.
Ha csak a rigorózus szabálykövetőket számolnád, akkor a muszlimok száma elenyésző töredéke lenne a valós számoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!