Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha megszüntethetnél csak...

Ha megszüntethetnél csak egyetlen vallást, melyik lenne az?

Figyelt kérdés
júl. 8. 14:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:

Konkrétan végigvezeti az eseményeket és az okokat. Amiknek semmi köze a te hazugságaidhoz.

Tehát kinek higgyünk vajon? Az objektív, alátámasztott történelmi tényeknek? Vagy egy USAfóbiás, zsidógyűlölő fanatikus provokátor meséinek? Hát nem volt egy nehéz választás :)

júl. 11. 22:21
 52/77 anonim ***** válasza:
0%
Végigvezeti amiből pontosan az következik amit én írtam. A sértegetésedből pedig mindig tudom hogy rátapintottam a lényegre :) Ráadásul ugyanez a forgatókönyv több muszlim ország esetében Szomáliától kezdve Afganisztánon át Irakig.
júl. 11. 22:39
 53/77 anonim ***** válasza:

"Végigvezeti amiből pontosan az következik amit én írtam."

Attól, hogy te alátámasztatlan meséket költesz tények köré, nem lesznek igazak.

júl. 11. 23:06
 54/77 anonim ***** válasza:
Tőled csak annyira telik hogy azt ismételgeted, nem igaz. Amivel cáfolni próbáltál az egy cikk ami annyit ír nem a terrorista vezér látható a képen hanem más, aki pont úgy néz ki mint a terrorista vezér :) A másik, wiki cikk pedig csak leírja az eseményeket és pont az következik abból amit írtam.
júl. 11. 23:10
 55/77 anonim ***** válasza:
Ezeket még mindig csak te költöd hozzá.
júl. 11. 23:13
 56/77 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag ugyanott tartunk, 4 érvvel próbálkoztál, de a 47. és 49. kommentekből kiderült, hogy mind hazugságokon alapszik. Azóta csak ugyanezen hazugságokat próbálod erőltetni.

Fel tudsz mutatni egyetlen egy megalapozott érvet is az álláspontod mellett?

júl. 11. 23:16
 57/77 anonim ***** válasza:

Mi hazugság? 47-es kommentben azt írja volt egy Izrael elleni ISIS támadás amiben ketten meghaltak. Ez nem igaz mert a palesztinok be sem engedték az ISIS-t az országba nem hogy csatlakoztak volna, de még ha igaz is lenne, nem cáfolja hogy az ISIS nem támadja Izraelt és Izrael sem támadja az ISIS-t.

49. komment meg azt állítja nem a terrorista vezér látható a képen hanem valaki, aki pont úgy néz ki mint a terrorista vezér :) És szerinted ezzel megcáfolt? :) A wiki cikk meg egyszerűen leírja az eseményeket.

júl. 11. 23:21
 58/77 anonim ***** válasza:
Akkor a 47. komment és a cikk értelmezésének is állj neki úja! Te jó ég...
júl. 11. 23:26
 59/77 anonim ***** válasza:
Az áll a cikkben hogy nem a terrorista vezér látható a képen hanem valaki, aki pont úgy néz ki mint a terrorista vezér :) Ezt állítod te is nem? Illetve akkor kifejtenéd mi az USA és Izrael szerepe a Szír háborúban? Mert ugye ezeket elfelejtetted közölni :)
júl. 11. 23:29
 60/77 anonim ***** válasza:

60. komment

Ha az alapvető szövegértésen elhasalsz, akkor értelmetlen bármi továbbit írnom.

júl. 11. 23:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!