Mit tennél, ha nyilvánosságra hoznák a vallási hovatartozásodat?
Értem, hogy Magyar Péter aktuális balhéja érdekes számodra, de ez nem a politika kategória.
A kérdésre válaszolva: nem szégyenlem a vallási nézeteimet, nincs miért.
Nem zavarna, amúgy is vállalom, hogy római katolikus keresztény vagyok.
Én is értem, hogy Magyar Péter és az ATV kapcsán jött ez a kérdés. Alapvetően Tisza-szimpatizánsként bevallom őszintén, szerintem ebben semmi meglepő vagy felháborító nincs, hogy egy Hitgyüli által fenntartott TV-ben hitgyülis szerkesztők dolgoznak. Illetve számomra nem volt új infó, hogy az ATV a Hitgyülihez van bekötve és hogy Németh Szilárd vezérigazgató amúgy Németh Sándor fia.
Ahogy azon sem kéne meglepődni, hogy egy katolikus hírportált katolikusok szerkesztik.
@16!
Lehet neked ebből ez volt érdekes és emlitésre méltó nézőpont, hogy ki hova van bekötve, de másoknak inkább egyrészről a titkosszolgálati szintű kommunista időket idéző listázás, valamint az, hogy amikor szembesitik a hazugságával akkor nem megy annyira az egyenes beszéd hanem inkább lelép és otthonról listázgat. De hallom utólag rendeződött a konfliktus.
18
Bármilyen netes profil adatokat gyűjt rólad minden neten töltött másodpercben, ami visszanézhető!
@19
De ha ezekből valaki listát készitget vallási vagy faji hovatartozás alapján az már problémás etikailag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!