Ha többször szexeltem férfival férfi létemre akkor a pokolra jutok?
A Biblia írja, hogy bűn
Amit olyanok írtak, akik titokban rámentek az apácákra vagy a kórusban éneklő kisfiúkkal fajtalankodtak vagy a ministráns kisfiúkkal, mert az nem nő és nem is felnőtt férfi... 🤢🙈🫠
A mai biblia már nem az igazi.
Ui. Úton voltam, javítanám az előzőt:
A marssal kapcsolatos példára: NE keverd a hittel. A tudomány bizonyított, a marsról több minden van, az Isten és társai dologról meg hát... mindenki döntse el maga, miben hisz, csak tartsuk tiszteletben egymásét, mondom ezt ateistaként.
Hányan jöttek is vissza onnan? :)
Ha nektek ilyen hülye érvekre telik csak, akkor miért ne érvelhetnék én is pont ugyanazzal?
De nem fogunk dűlőre jutni, úgyhogy részemről én befejeztem. Bocsánat, ha megsértettem egyesek érzékenységét.
33-as voltam kommentelő voltam.
Ez elég szegény válasz arra, hogy jött-e onnan vissza ember. Erőltesd meg magad kicsit jobban.
Amúgy a Biblia sok tekintetben történelmi forrás is, a HP könyvek bár nekem tetszenek, forrásnak nem tekintem.
Bár mindig megfogadom, hogy tanulatlan, műveletlen hülyékkel nem vitázom, szóval a további szájcséplést offolom. Máskor, mielőtt egy érvet kitalálsz, legalább gondolkodj minimálisan, mert ez így harmatgyenge.
#14!
Helyezzük ki a kérdést egy másik helyzetbe,hisz minden isteni rendelkezés megszegése hasonlóan lázadás Isten szava ellen!
Egy ember pszichés betegséget kap valamilyen módon. Pszichopatává válik. Egyetlen módon érez kielégülést: ha valakinek szenvedést okozhat és a szenvedő alany reménytelenül küzd az ellen.
A szeretet Istene szereti és elfogadja azt a pszichopatát úgy szenvedélyével együtt,vagy meg szeretné szabadítani a megkötözöttségéből?
Hasonló a helyzet a homoszexuális megkötözöttséggel is!
Primo, az kárhozik el, aki halálos bűn állapotában távozik az élők sorából.
Secundo, minden bűnre van bocsánat. Ezért van a szentgyónás. Csak ahhoz, ugye, meg is kell bánni a bűnt, és felindítani az erős fogadást magadban.
Tertio, ha valakinek homoszexuális irányultsága van, az nem jelenti azt, hogy az illető rossz. Ő is ugyanúgy az Isten képére és hasonlatosságára teremtetett, ugyanúgy meghívást kapott az Istentől, mint te vagy én. Ezért semmilyen hátrányos megkülönböztetés ne érje őket, hiszen nem ők tehetnek a vonzalmukról.
Ez a fajta vonzalom önmagában nem rossz (mert akkor az illető is rossz lenne). Viszont kiélése, dédelgetése bűn. Szodómiának is nevezik.
Hozzád szólok, testvérem, ha te is ilyen irányultsággal rendelkezel. Isten téged is pontosan ugyanúgy szeret, mint bármelyik másik gyermekét; nem vagy kevesebb az Ő színe előtt. Nem tudom, miért kaptad ezt a hajlamot, viszont a kísértéseidet, küzdelmedet megértem, átérzem. Tudom, hogy manapság a csapból is azt folyik, hogy “éld ki ezeket a vágyaidat!” De a csak is az Isten képes boldoggá tenni téged, nem a “szabad szex,” ahogy a világ tanítja. Van egy út, amely Őhozzá vezet ezen az irányultságon keresztül is. Ez egy erény, amelyet tisztaságnak hívunk.
Áldjon meg téged a mindenható Isten, az Atya, a Fiú és a Szentlélek!
Az a ritka pont,amelyben egyetértek "IstenGyermeke1"-el.
Ha megbánod bűneidet és meggyónsz Istennek(nem egy másik bűnös embernek,pl.egy papnak,hanem közvetlenül Istennek) Ő megbocsájt.
Ő azt üzeni,amit Jézus mondta a paráznának:"Én sem kárthoztatlak! Eredj el és többé ne vétkezz!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!