Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha többször szexeltem férfival...

Ha többször szexeltem férfival férfi létemre akkor a pokolra jutok?

Figyelt kérdés

jún. 6. 21:09
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
19%
Igen.
jún. 6. 21:19
 2/44 Potyondi Gergely ***** válasza:
24%
Ha életed végén sem bánod meg, akkor igen.
jún. 6. 21:21
 3/44 anonim ***** válasza:
24%

Jelenleg is ott vagy, s eddig is ott voltál.

Ahol két férfi szexel egymással, az nem lehet más hely, csak a pokol.

jún. 6. 21:27
 4/44 A kérdező kommentje:
Akkor érdemesebb lenne öngyilkosság lennem
jún. 6. 21:32
 5/44 anonim ***** válasza:
28%
Ugyan már! A papnöveldékben is sokat szexelnek egymással a kispapok, mégis a mennyországba jutnak.
jún. 6. 21:32
 6/44 anonim ***** válasza:
32%
Dehogy
jún. 6. 21:33
 7/44 anonim ***** válasza:
28%

A pokol egy elit klub,nem könnyü bekerülni.

A masztizás,vagy farkak szopogatása nem elég indok.

jún. 6. 21:54
 8/44 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem meg ne higgy a sok valláskárosultnak. A Biblia egy elavult könyv, amit az ókorban írtak és nem feleltethető meg a 21.századnak. Ha 2 felnőtt ember, férfi szabad akaratából örömet szerez egymásnak, az miért lenne bűn? Ki találta ki ezt a baromságot? Tán prűd papok? Ha kíváncsi vagy a véleményemre, szerintem pont az a meleg ember van a "pokolban", aki nem éli meg a vágyait. Na annak pokol szerintem az élete. A papi pedofíliával akkor mi a helyzet? Azt szabad? Kérdező, ne hagyd, hogy belepofázzanak az életedbe. Ez nem úgy működik, hogy leöntenek szentelt vízzel és hirtelen hetero leszel.. Ártasz valakinek? Nem. Örömet okoztok egymásnak? Igen. Probléma?
jún. 6. 23:21
 9/44 anonim ***** válasza:
34%
Pokol nem létezik! Mutassatok nekem egy, azaz egy! olyan embert, aki visszajött onnan és releváns tapasztalatai vannak. Ha nincs ilyen, addig egy szavatokat nem hiszem el, sem a pokolról szóló meséiteket...
jún. 6. 23:29
 10/44 anonim ***** válasza:
41%

"Akkor érdemesebb lenne öngyilkosság lennem"

Nem hinném, mert utána már csak a forró sistergő kénkőben fogsz sikoltozni. Most még talán van pár éved, órád vagy több-kevesebb...

jún. 7. 00:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!