Ha többször szexeltem férfival férfi létemre akkor a pokolra jutok?
Figyelt kérdés
jún. 6. 21:09
2/44 Potyondi Gergely válasza:
Ha életed végén sem bánod meg, akkor igen.
3/44 anonim válasza:
Jelenleg is ott vagy, s eddig is ott voltál.
Ahol két férfi szexel egymással, az nem lehet más hely, csak a pokol.
4/44 A kérdező kommentje:
Akkor érdemesebb lenne öngyilkosság lennem
jún. 6. 21:32
5/44 anonim válasza:
Ugyan már! A papnöveldékben is sokat szexelnek egymással a kispapok, mégis a mennyországba jutnak.
7/44 anonim válasza:
A pokol egy elit klub,nem könnyü bekerülni.
A masztizás,vagy farkak szopogatása nem elég indok.
8/44 anonim válasza:
Szerintem meg ne higgy a sok valláskárosultnak. A Biblia egy elavult könyv, amit az ókorban írtak és nem feleltethető meg a 21.századnak. Ha 2 felnőtt ember, férfi szabad akaratából örömet szerez egymásnak, az miért lenne bűn? Ki találta ki ezt a baromságot? Tán prűd papok? Ha kíváncsi vagy a véleményemre, szerintem pont az a meleg ember van a "pokolban", aki nem éli meg a vágyait. Na annak pokol szerintem az élete. A papi pedofíliával akkor mi a helyzet? Azt szabad? Kérdező, ne hagyd, hogy belepofázzanak az életedbe. Ez nem úgy működik, hogy leöntenek szentelt vízzel és hirtelen hetero leszel.. Ártasz valakinek? Nem. Örömet okoztok egymásnak? Igen. Probléma?
9/44 anonim válasza:
Pokol nem létezik! Mutassatok nekem egy, azaz egy! olyan embert, aki visszajött onnan és releváns tapasztalatai vannak. Ha nincs ilyen, addig egy szavatokat nem hiszem el, sem a pokolról szóló meséiteket...
10/44 anonim válasza:
"Akkor érdemesebb lenne öngyilkosság lennem"
Nem hinném, mert utána már csak a forró sistergő kénkőben fogsz sikoltozni. Most még talán van pár éved, órád vagy több-kevesebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!