Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez jó biblia? Az baj ha a mai...

Ez jó biblia? Az baj ha a mai magyar nyelvhez van igazítva? Vagy csak eredetit szabad olvasni?

Figyelt kérdés

Keresztény vagyok és kiakarom olvasni a bibliat de csak úgy ba könyvet veszek én netem nem akarom olvasni érezni akarom a papírt a kezemben addig se romlik a szemem a kék fénytől. Ez jó ha ezt veszem?

[link]

2024. máj. 21. 23:49
1 2 3 4
 31/34 Veteránmacska ***** válasza:

29

Neked nagyon nehéz a értelmezésed vagyis a felfogásod a folyó iratok agymosásának hála. fuss neki mégegyszer. Na de leírtam h nem értek egyet az egyházakkal, pontasabban a vallásokkal, szekta formációkkal!

"Vagyis azokról beszélsz, akik többségében, szinte minden háborúban egymást és másokat gyilkolják halomra? Mert ugye tudod, hogy az ún "kereszténység" túlnyomó többsége ezt tette és ezt teszi a mai napig?"

Már nem tudsz mit írni az bibliából másolt bizonyitékokra így elkezdessz terelni így szoktátok ezt! De ebből megcáfollak és megsemmisítelek a bibliával, de akkor megint jön téma, amivel vadaskodni fogsz, de azt a csepnyi értelmezésed is ami maradt volna h érzelmez mit is írok nem megy. De már mondtam ne itt térigesd és ne szálj vitába isten igéjével mert alul maradsz, nem velem szemben, hanem a igékkel szemben! Úgyhogy lelehet kopni már talulmányozni az agymosó szektádhoz, barom

2024. máj. 24. 14:34
 32/34 Veteránmacska ***** válasza:

d a világ létele előtt.

6.

"(Megjelentettem a te nevedet )az embereknek, a kiket e világból nékem adtál: tiéid valának, és nékem adtad azokat, és a te beszédedet megtartották.

7.

Most tudták meg, hogy mindaz te tőled van, a mit nékem adtál:

8.

Mert ama beszédeket, a melyeket nékem adtál, ő nékik adtam; és ők befogadták, és igazán megismerték, hogy én tőled jöttem ki, és elhitték, hogy te küldtél engem."

( Megjelentettem a nevedet)

Filippi 2:10-11

Hogy a Jézus nevére minden térd meghajoljon, mennyeieké, földieké és föld alatt valóké. És minden nyelv vallja, hogy Jézus Krisztus Úr az Atya Isten dicsőségére.

Jézus mondta az atyának hogy neved hogy megjenteti a nevét!

"Uram, mutasd meg nékünk az Atyát, és elég nékünk! 9Monda néki Jézus: Annyi idő óta veletek vagyok, és még sem ismertél meg engem, Filep? a ki engem látott, látta az Atyát; mimódon mondod azért te: Mutasd meg nékünk az Atyát? 10Nem hiszed-é, hogy én az Atyában vagyok, és az Atya én bennem van? A beszédeket, a melyeket én mondok néktek, nem magamtól mondom; hanem az Atya, a ki én bennem lakik, ő cselekszi e dolgokat. 11Higyjetek nékem, hogy én az Atyában vagyok, és az Atya én bennem van; "

Ez is bizonyitja Isten Lelke jézusban volt emberi testben! Ez már szent kettőség ha így lehet fogalmazni, (atya) = mindenható allapota (jézus ) = emberi állapota (szentlélek) maga isten Lelke!

Valahogy így kell ez háromság dolgot felfogni nem úgy mint három isten! De mivel a szervezet teljesen eltitkolja töletek nem is tudjátok felfogni még bibliai alátámasztásaval sem! De nézt voltam olyan jó idnulatú veled h adtam neked egy eséjt és megtiszteltelek ezzel hogy probálom megértetni veled. De ha ezek útán megint terelsz más témával nem fogok neked válszolni!

2024. máj. 24. 15:00
 33/34 Veteránmacska ***** válasza:
És ha esetetleg savanyú a szőlő a szád ízének, ez azért van mert nem a ferítedd bibliából idéztem! Ezert most meg vagy bontrángkozva és merem fogadni, hogy nem fogsz ezen gondolkodni, szabad felfogásod értelmezésed már rég kiölte belőled a folyóiratok! hanem már azon jár az agy mosott fejed, hogyan cáfolj. Én itt és most befejeztem!
2024. máj. 24. 15:08
 34/34 anonim ***** válasza:

Nekem mindegy ki válaszol, csak tegye meg, vagy ismerje be, hogy nem megy!

De ezekkel a javarészt nyelvtanilag manipulált, minden pártatlan szakértő szerint a háromság elfogult védelmezése miatt fordított szövegekkel csak terelsz, vagyis manipulálsz.

2024. máj. 24. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!