Ez jó biblia? Az baj ha a mai magyar nyelvhez van igazítva? Vagy csak eredetit szabad olvasni?
Keresztény vagyok és kiakarom olvasni a bibliat de csak úgy ba könyvet veszek én netem nem akarom olvasni érezni akarom a papírt a kezemben addig se romlik a szemem a kék fénytől. Ez jó ha ezt veszem?
Veteránmacska !
Isten NEM tiltotta a világiak bibliatanulmányozását,sőt a béreai gyülekezet tagjait megdícsérte azért Pál apostolon keresztül.
Jézus nem származott papi családból,mégis tökéletesen ismerte az Ószövetséget.
" Isten NEM tiltotta a világiak "
Tényleg? Akkor ti felül irjátok Isten beszédét
"Példabeszédek 3:5-6
Bizodalmad legyen az Úrban teljes elmédből; a magad értelmére pedig ne támaszkodjál. Minden te útaidban megismered őt; akkor ő igazgatja a te utaidat"
"18Tanúsítom mindenki előtt, aki ennek a könyvnek prófétai szavait hallja: Aki ehhez hozzáad, azt Isten azokkal a csapásokkal sújtja, amelyek meg vannak írva ebben a könyvben. 19S ha valaki elvesz ennek a prófétai könyvnek szavaiból, Isten megvonja tőle a jogot az élet fájához és a szent városhoz, amelyek ebben a könyvben meg vannak írva"
Nektek nem lessz üdvözlés, az egyszer biztos!
12 és a többi...
Ugye ezt hívják fanatizmusnak? ☹️
Nem semmi, amikor egy tökéletlen ember elkezd Isten helyett ítélkezni!
Tipikus blaszfémia !
Az ítélkezés egyedül Istené!
Aki Isten helyett ítélkezik,istenkáromlást követ el!
Ilyen emberek véleményét maximálisan ignorálni kell!
Veteránmacska !
Itt nem volt kérdés,hogy a JT közösség milyen istenkáromlást követett el,hanem az,hogy TE elkövetted.
Az egy másik súlyos tévedésed,hogy én nem támogatom,hanem rendszeresen kritizálom a JT tévtanokat.
Kedves Veteránmacska!
Jól értelmezem, ha szerinted rossz dolog közösséget alkotni Krisztusban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!