Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez jó biblia? Az baj ha a mai...

Ez jó biblia? Az baj ha a mai magyar nyelvhez van igazítva? Vagy csak eredetit szabad olvasni?

Figyelt kérdés

Keresztény vagyok és kiakarom olvasni a bibliat de csak úgy ba könyvet veszek én netem nem akarom olvasni érezni akarom a papírt a kezemben addig se romlik a szemem a kék fénytől. Ez jó ha ezt veszem?

[link]

máj. 21. 23:49
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Veteránmacska !

Isten NEM tiltotta a világiak bibliatanulmányozását,sőt a béreai gyülekezet tagjait megdícsérte azért Pál apostolon keresztül.

Jézus nem származott papi családból,mégis tökéletesen ismerte az Ószövetséget.

máj. 22. 17:55
 12/34 Veteránmacska ***** válasza:
0%

" Isten NEM tiltotta a világiak "

Tényleg? Akkor ti felül irjátok Isten beszédét

"Példabeszédek 3:5-6

Bizodalmad legyen az Úrban teljes elmédből; a magad értelmére pedig ne támaszkodjál. Minden te útaidban megismered őt; akkor ő igazgatja a te utaidat"

"18Tanúsítom mindenki előtt, aki ennek a könyvnek prófétai szavait hallja: Aki ehhez hozzáad, azt Isten azokkal a csapásokkal sújtja, amelyek meg vannak írva ebben a könyvben. 19S ha valaki elvesz ennek a prófétai könyvnek szavaiból, Isten megvonja tőle a jogot az élet fájához és a szent városhoz, amelyek ebben a könyvben meg vannak írva"

Nektek nem lessz üdvözlés, az egyszer biztos!

máj. 22. 18:26
 13/34 anonim ***** válasza:
76%

12 és a többi...

Ugye ezt hívják fanatizmusnak? ☹️

Nem semmi, amikor egy tökéletlen ember elkezd Isten helyett ítélkezni!

máj. 22. 18:42
 14/34 Veteránmacska ***** válasza:
0%
Inkàbb vagyok Istennek a fanatikusa, mint egy szervezetnek. Te idióta szektàs tag!
máj. 22. 18:49
 15/34 Veteránmacska ***** válasza:
0%
A szerevezet meg elkezd istent játszani , felül írva átértelmezve! A Biblia tökételes ti vagytok tökéletlenek hogy nem értitek és újra értelmeztétek a bibliát ugyanabba köntösbe! Bibliai proféták írásait hamisítsátok a mai napig, és te még mindig cáfolod dacára, átiporva Isten figyelmesztetését Higyj csak a szektànak, de ne a szemednek, idióta agyatlan!
máj. 22. 18:56
 16/34 anonim ***** válasza:
76%

Tipikus blaszfémia !

Az ítélkezés egyedül Istené!

Aki Isten helyett ítélkezik,istenkáromlást követ el!

Ilyen emberek véleményét maximálisan ignorálni kell!

máj. 22. 19:19
 17/34 Veteránmacska ***** válasza:
0%
Soroljam az Isten káromlást? Minden egyes szó, amit meg hamisított a szervezet az irásból! Az ! De a legfőbb káromlás az hogy megtagadot Jézust mint urat! Én nem a tanukat ítélem el mint embereket h, hanem azt a hazugságot, tévtanításokat amiket terjesztenek, elhihehed akik kritizálnak titeket nem az ellenségeitek! Te de engem, mint támadó ember írtélsz el! Én meg a tévtanításod miatt, amiről nem tudsz, mert a szervezet ellopta a szabad akaratot és gondolkozást belőled hogy felfogd de még úgyis képtelen vagy rá, hogy beillesztem a parancsolatokat a Bibliából! Ezek után mit lehet kezdeni veled?
máj. 22. 19:36
 18/34 anonim ***** válasza:

Veteránmacska !

Itt nem volt kérdés,hogy a JT közösség milyen istenkáromlást követett el,hanem az,hogy TE elkövetted.

Az egy másik súlyos tévedésed,hogy én nem támogatom,hanem rendszeresen kritizálom a JT tévtanokat.

máj. 22. 20:02
 19/34 IstenGyermeke1 ***** válasza:

Kedves Veteránmacska!

Jól értelmezem, ha szerinted rossz dolog közösséget alkotni Krisztusban?

máj. 23. 08:21
 20/34 Veteránmacska ***** válasza:
0%
Főleg úgy hogy a közössèg teljesen eltérő az ereteti üzenettel, és ràdásul egy szekta közössèg!
máj. 23. 17:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!