Károli Biblia 1908 as Revidreált változat, az tényleg református? Katolikusként olvashatom,? (engem jobban megfog a szövege mint az új forditásokban)
Leírnád egzakt módon megfogalmazva, hogy mit jelent az "átérzed" és "átjár" ebben a kontextusban?
Amúgy meg, ha nem tartod vallásod, akkor nem vagy katolikus. De a bevezetőd alapján te semmilyen vallást se tartasz, szóval teljesen mindegy mit olvasol.
Azt hiszem az olyat mint én hivőnek nevezik. (nem tart vallási szabályokat, de hiszi Istent) . Az átérezni átjárni meg azt jelenti, hogy együtt élek az olvasottakkal.
" szóval teljesen mindegy mit olvasol." minden Biblia forditásra azt mondják, hogy nem teljesen pontos, úgy tudom .
"Azt hiszem az olyat mint én hivőnek nevezik."
Rosszul hiszed, azok a hívők, akik meg is tartják a Jézus által tanított dolgokat. Erről maga Jézus is beszél.
"együtt élek az olvasottakkal"
Ez mit jelent? Tudnád pontosan definiálni ezt, vagy a korábban kérdezett dolgokat?
Semmi ilyenre nem akartam célozni kedves gondolatolvasó kérdező :)
Csak kíváncsi voltam, hogy ezek a lózungok pontosan mit jelentenek nálad. De ha nem tudod megfogalmazni, egyszerűen írd azt, ócska vádaskodás helyett.
Anno én Károli Bibliával kezdtem, most is az van jobban bennem. Szóval Isten Igéje működik.
Neten szeretem olvasni az egyszerű fordítást is.
Áldjon az Úr Jézus Krisztus !
Világosítsa meg az Úr az õ orczáját te rajtad, és könyörüljön te rajtad !
8
Jézus benne van mindegyikben.... A Szent Szellem szükséges, hogy Jézust egyre jobban megismerésjük.
Van úgy, hogy egy mondat elég egy prédikációból vagy akár egy filmből is.
A Szent Szellem eleveníti meg az üzenetet.
Különben, melyik könyveket hagyták ki? Nekem nem hiányoztak eddig... Jézus meg van, Őt kerestem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!