Klaus Matefi korunk egyik antikrisztusa?
Klaus Matefi egy okkult, ezotéria hívő, aki ilyen áltudományos módszerekkel próbált választ keresni sokszor saját maga által kreált bibliai kérdésekre. Azon felül, hogy hevesen tagadja, hogy Jézus a Krisztus (János apostol szerint már ez egy jó ismertető jel), a Bibliában mesének tartja az antikrisztusról szóló részt, idézem őt:
"Én az egész antikrisztusi mesét egy előre bekalkulált politikai műfogásnak tartom."
Ugye gyakran mondják azt is, hogy a sátán egyik legördögibb módszere, hogy próbálja elhitetni magáról, nem létezik.
Mindenesetre, "érdekes" ez a kicsit vallásosnak tűnő báránybőrbe bújt farka.
Nem utaltam, hanem leírtam és nem csak a képmásokat, hanem a "mennyi dolgokat" is megválaszoltam bibliai idézettel.
De te sose olvastad a Bibliát, csak ezt a szart idézgeted szüntelen, szóval nem tudhatod.
A Bibliában pedig továbbra sincs szó ezekről az ezoterikus hülyeségekről.
"Nem utaltam, hanem leírtam és nem csak a képmásokat, hanem a "mennyi dolgokat" is megválaszoltam bibliai idézettel.
De te sose olvastad a Bibliát, csak ezt a szart idézgeted szüntelen, szóval nem tudhatod."
Mivel értelmetlenek és értelmezhetetlenek a válaszaid, így nem értékelhetőek... Magad se hiszed el szerintem azokat, amiket ide beírkálsz...
Látom, bővül a repertoár, már csillagjóslás mellett gondolatolvasáshoz is konyítasz :)
De azért akiknek van egy minimális esze, azok értik amit írtam, gondolkozz el azon, hogy te miért nem.
Könnyű a válasz, nem. Valószínűleg nincs is semmilyen végzettsége :)
Vagy mondjam azt, hogy végzettséged? Mert mostanra elég egyértelmű lett, hogy te vagy ez az ördögi személy, aki sátáni elméleteit próbálja terjeszteni különböző fórumokon.
Már korábban is feltűnt, hogy egy megszállott ember vagy. Többek között neked is adresszáltam a fenti topicban írtakat:
"Természetesen vannak olyan betegesen megszállott és elvakult, hiányos ismeretekkel rendelkező szektariánus hordószónokok is, akik igyekeznek elbagatellizálni minden olyan kutatási eredményt, ami az általuk elfogadott és védelmezett fősodratú véleményformálók állításaival szembemenve merészeli felfedezéseit hangoztatni. Ezek voltak minden időben a szellemi fejlődés kerékkötői..."
A megszállott inkább te vagy, hogy minden fórumon terjeszted ökörségeidet különböző álneveken. Nem véletlenül törölték a wikipédiás agymenésed sem.
Kutatni pedig egyetemeken, tudományos műhelyekben szoktak, amit te csinálsz, csak áltudományos bohózat. Nőj fel öreg, mert ez irtó gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!