Tulajdonképp az iszlámban mi az, ami saját tanítás?
"A 6. és a 7. kommentemben pont ezekre reflektáltam. Ha nem tudsz szöveget értelmezni, ne rontsd itt a levegőt, viszlát!"
Semmire nem reflektáltál csak hazudozol. Azt is kértem válaszolj arra hogy a felsorolt iszlám tanítások melyik korábbi vallásokban szerepeltek de semmit nem reagáltál. Szánalmas vagy.
Nehéz válaszolni a kérdésedre, mivel nem tudom mi az a különbözőség mértéke amire azt mondod, hogy új tanítás. Inkább ellent mond Krisztusnak így antikriszztusi. Talán az az arab tömeggyilkos mohamed mint próféta a legnagyobb fiaskó de a gyermekházasság, a mutah-prostit.ció, dzsihád és a felnőttszoptatás ami biztosan nem szerepel az eredeti Isteni kinyilatkoztatásban.
Ellent mond az Istenképpel, a Szentháromsággal, Jézus személyével a szeretet törvényével, a mennyország és pokol milyenségével, a szabad akarattal. Az újdonság benne a mások gyűlöletére és haragra nevelés, a kritikus gondolkozás tiltása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!