Miért nem probléma az egyház szeint az, hogy Ádám és Éva, valamint a leszármazottai vérfertőzést követtek el?
38
A leglogikusabb szerintem az lenne ha nem sorrendezne hanem megteremtené az egészet és kész. Semmi akadálya nincs annak, hogy egyszerre mindent megteremtsen, elvileg meg van hozzá a hatalma és a tudása is.
Értelmetlen játszadozás lenne az egész.
#39: És azt se felejtsd el, hogy a nap a föld körül keringett.
Amúgy a világegyetem többi csillagát és bolygóját mikor teremtette? (Különösen azokat, amiken szintén van élet.)
42.Hsz!
A Bibliában világosan olvasható:
"Kezdetben teremtette Isten az eget és Földet."
Azt,hogy a kezdet mikor volt,nincs információ. Akár 100 millió évvel ezelőtt is történhetett.
Hogy volt fény égtestek nélkül?
Hogy voltak növények a Nap előtt ami szolgáltatna fényt?
@46
Nyilván,provokatív a kérdés,de van rá korrekt válasz:
1.Nem lesz semmi baj a növényekkel néhány 24 óra sötétségtől.
2.Aki a napot teremtette elegendő világossággal rendelkezik nap nélkül is, amit oda áraszt, ahova akar,bár tiszteletben tartja a szabad akaratot és nem erőlteti rá világosságát a megátalkodott istentelenekre.
"Nem lesz semmi baj a növényekkel néhány 24 óra sötétségtől."
Aham, nagyon okos.
Szóval azok a növények amik nem bírnak ki 24 órát napfény nélkül azok ott és akkor kihaltak, igaz?
"Aki a napot teremtette elegendő világossággal rendelkezik nap nélkül is, amit oda áraszt, ahova akar"
Ez lényegében nem jelent semmit sem.
Mégis mit jelent ez a mondat?
Hogy isten meglengette a kezét és ott világított minden forrás nélkül?
Mert én ilyet nem olvastam a Bibliában.
Ja igen és egy növény azért nem hal meg 24 óra fény nélkül, mert van eltárolt tápanyaga.
De sötétben lett teremtve.
Akkor isten miért nem csinált mondjuk egy Napot előbb és aztán növényeket?
Logikusabbnak tűnne így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!