A kereszténység mikor süllyedt ennyire mélyre?
Sose voltam nagyon nagy vallásos, de eddig úgy voltam vele, ha a kereszténység ad egy morális tartást, akkor rendben van.
De az utóbbi időben nézem a keresztényeket és elképesztő, miket engednek meg. Mások lejáratása, sértegetés, folyamatos hazudozás, lopás. Nézem a keresztény kormány által megosztott tartalmakat, folyamatosan megy más emberek ellen az uszítás. Azt hittem a felebaráti szeretet ezt nem engedi.
Ez a vallás nagyon leadta magát a szememben, hogy semmilyen morális korlátot nem ad a követőinek.
Mi lenne, ha a tanok legalább a lopást, mások lejáratását, mások tulajdonának elvételét tiltanák?
Jelenleg jobban örülnék egy ateista kormánynak. Nem hittem volna, hogy ha a kereszténység politikai szintre emelkedik, az ilyen undorító dolgokkal jár.
De mikor züllött le ennyire, vagy mindig is morálisan ennyire alja vallás volt?
Ha meg valaki nem csak olvasta volna az Evangéliumot, hanem meg is értette volna, akkor nem a sátán szavának adna, akit Isten a hazugságok atyjának nevez, hanem Krisztusnak, aki azt monda:
"Nekem adatott minden hatalom a mennyben és a földön."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!