Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tanítják-e a királyságterem...

Tanítják-e a királyságterem vénei a következő Bibliai igazságokat?

Figyelt kérdés

-Az újszövetség jobb szövetség mint az ószövetség....

-A szolga és a fiú között különbség van....

-Az angyalok és Jézus között különbség van....

-Jézus Isten ezt több dolog igazolja....

márc. 5. 10:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:

60.

🤦‍♀️

De hát ezt megvalljuk, és hisszük. Krisztus az Úr, Isten kinevezett felkent királyaként.

Nyilvánosam is megvallom ezt, rengetegszer elmondtuk, illetve elmondtam, hogy Jézus nélkül nincs megmentés. Azt is, hogy Ő jelenleg az Úr.

Királyoknak királya, és uraknak ura.

Ezt a hatalmat az Atyjától kapta, ezért engedelmességgel tartozunk neki.

Nem értelek benneteket...

Velünk nem is ez a problémátok, hanemhogy Jézus személyét nem tesszük egyenlővé az Atyjának, Istenének személyével. Vagy is nem mindenható teremtő Istenként kezeljük.

Miért írkáljátok azt, hogy mi Jézus személyét, hatalmát tagadjuk?

Isten fiaként tiszteljük, nélküle nem is imádkozhatnánk Istenhez.

Csak a személyét, nem cseréljük fel az Atyjának személyével, és hatalmával.

márc. 8. 14:30
 62/72 anonim ***** válasza:

De hát ez a probléma....

Próbáld meg Jézust imádni !

márc. 8. 15:03
 63/72 anonim ***** válasza:
Imádatban csatlakoznak Rá a Benne hívők az Életre... az örök élet forrására.
márc. 8. 15:08
 64/72 anonim ***** válasza:

62

Hogyan tehetnék ilyet?

Istent kell imádni, és ezt maga Jézus is megmondta.

Ahogy írtad, Jézusnak engedelmeskedem, és kizárólag az Atyát illeti meg az imádat. Jézusnak köszönet és hála jár, valamint engedelmesség.

Az imádat az Atyjáé!!

márc. 8. 15:09
 65/72 anonim ***** válasza:
Na, akkor még nem üdvözültél...
márc. 8. 15:11
 66/72 anonim ***** válasza:
Olvasd el az 58-as hozzászólásomat, abból mit értesz?
márc. 8. 15:13
 67/72 anonim ***** válasza:

65

Senki sem "üdvözül", ez majd a feltámadáskor fog kiderülni. A megmentés, vagy ahogy nevezitek, az "üdvözlés" nem automatikusan jár. Aki mind végig kitart, az "üdvözül".

(Máté 24:13) 13 De aki mindvégig kitart, az megmenekül.

Egy kereszténynek az élete végéig szilárdan kell kitartania, bármi történjen is.

Nem előbb, nem utóbb.

márc. 8. 15:17
 68/72 anonim ***** válasza:

67

Amikor én üdvözültem, megváltást nyertem.

Tudod milyen, ha valaki elveszett és megtalálják. Mekkora öröm van mindkét részről.

Na én ezt éltem át, amikor üdvözültem ...végre megtalált engem az Úr Jézus Krisztus. Én Őt kerestem és Ő engem.

Mikor hazaérek a Mennybe, az is nagy öröm lesz, Számomra biztos...Ha rágondolok csak úgy repes a szívem.

Az én tapasztalatom szerint ott, ahol Jézus Krisztust imádják ott a Szent Szellem által üdvözülnek a Jézusban hívők. Ezért ajánlom, hogy kérd el Jézustól, hogy hol találhat Rád. Ha 32 év alatt a JW ben ezt nem tette.

márc. 8. 15:32
 69/72 anonim ***** válasza:

68

Szia.

Talán egyetértesz velem abban, hogy mindenben Isten, és Jézus szava a mérvadó.

Jézus határozottan azt mondta, hogy csak az üdvözül, aki mindvégig kitart.

Mert bárki bármikor eleshet, még az utolsó pillanatban is, senki sincs burokban tartva. A keresztény élete pedig próbákból áll. Az első apostolok, keresztények sem voltak védve, szilárdan ki kellett tartaniuk az életük végéig.

Egy másik Jézustól származó kijelentés pedig így szól:

(János 6:44) 44 Senki sem jöhet hozzám, csak ha vonzza őt az Atya, aki küldött engem. . . .

Még Jézus sem határozhat arról, hogy ki lesz a fia tanítványa. Ezt kizárólag Isten hagyja jóvá. Ő gondoskodik arról, hogy valaki a fia követője legyen. Jézus pedig egységben van az Atyjával, nem mond ellent neki.

márc. 8. 15:48
 70/72 anonim ***** válasza:

69#

Tény, hogy vonzani kell az Atyának...

De van olyan lehetőség,amit Máté ev.ban ad az Úr.

Máté 11:28

„Jöjjetek közel hozzám mind, akik belefáradtatok súlyos terheitek cipelésébe! Nálam megnyugvást találtok.

Legalább lenne értelme az életednek ... igaz, hogy Jézust mindenkinél jobban kell szeretni...Ő az első helyet akarja. Így kerül mindenmás a helyére. Ez az Isteni szeretet szabaddá tesz.

Jézust ismerni személyesen és követni a legnagyobb boldogság, mit ember kaphat.

Én mindent el tudok engedni...csak Ő hozzá ragaszkodom. Ő a kincsem, szívem szerelmese.

Ő Biblia Üzenete.

Beszélj Hozzá erről.

márc. 8. 16:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!