Szeretnék Jehova tanúi királyságtermébe menni mit tegyek?
Régebben már voltam azóta sokat olvasgattam a tanításokat és én egyet értek vele de sajnos nincs megfelelő ruhám nagyon kevés pénzem van.
És szeretnék Jehova tanúival beszélgetni akár itt az oldalon vagy facebookon
Kedves Kérdező.
A jw.org honlapon, az összejövetelek fül alatt beírod, hogy hol laksz, és kiírja hol van hozzád közel királyság terem, és mikor van gyülekezet.
Mit jelent, hogy nincs megfelelő Ruhám? Ide mindenki tisztán, és rendezetten jár, nem milliós nagyság rendű öltözetekben.
A gyülekezetben nincs pénzgyűjtés, vagy kötelező kijelölt adományozás. A látogatás díjtalan.
Az más dolog, ha valaki tud, és ad adományt, amennyit szeretne, vagy tud nélkülözni. De ez nem feltétele, hogy Isten népének tagja legyél.
Amúgy meg ha menni akarsz,mi a kérdés? Akkor menj,ha ennyire önállótlan vagy,hogy ezt is tőlünk kérded,akkor hamar beolvadsz.
Ezt a részét meg félretéve,ha azért nem engednek be,mert nincs pénzed "megfelelő" ruhára (kérdés,hogy mi a megfelelő,mert Jézus is saruban járkált és még lakhelye sem volt,nemhogy nyakkendője),akkor nem vesztettél semmit,normális ember ezért nem ítél el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!