Szerintetek az egyház=Isten?
És mellette sokkal több jót tettek, amit te hamiskásan elhallgatsz. Jézus pedig előre megmondta, hogy a búzával együtt fog nőni a konkoly is, de bízzuk ezt az aratás Urára. Valószínűleg a 25 éves olvasás során ez a rész is kimaradt.
13.Hsz!
Krisztus parancsát teljesíted és áldásait ezért tapasztalod.:)
Mire jó,a közösség?
A közösségben egymást erősítjük,amikor krízisbe kerülünk.
Könnyű terepen (be)gyakoroljuk az isteni szeretetet,amit Krisztustól tanultunk.
Isten Szentlelke mindnyájunkat befolyásolja a jóra,de mindenkit másként tud-különböző élethelyzeteink miatt-vezetni.Az Ő vezetését megoszthatjuk egymással a közösségben.Tanulunk egymástól.
Együtt emlékezni Megváltónk halálára,feltámadására jó!(Úrvacsora)
Együtt örülhetünk a közösségünkben egymásra talált párok házasságának.
A jelenlévő istenfélőknek Isten élő ígét adhat az abban a pillanatban szükségeset. Ez,sajnos a konzerv üzenetnél elérhetetlen.
Nem tudom eleget hangsúlyozni,hogy milyen különleges szolgálatot végzel,mely a mai lehetőségekkel milyen széles lefedettséget adhat,de szerintem szükséges időnként találkozni egymással és szervezett,vagy szervezetlen módon a fent említett közösségi előnyöket gyakorolni.
Isten további áldásait kívánom szolgálatodra!
20.Hsz!
Melyik felekezet a"Krisztus teste"?
Szerintem egyik sem,de mindben lehetnek olyanok,akikben Krisztus lakik s így ők Krisztus teste. Az NEM felekezet,hanem keresztének,vagyis akik Őt követik.
Ne ítélj,hogy ne ess ítélet alá!
"Járok egy online gyülekezetbe"
Azt hogy csinálod? Ha online van, akkor nem kell járni, csak az otthon lagymatag kényelméből nézed.
Zuum-on is van közösségetek?
Ha igen,add meg az időpontot és a belépési kódot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!