Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Akik vallási okokra hivatkozva...

Akik vallási okokra hivatkozva ítélik el a homoszexualitást, azok miért nem ítélik el a házasság előtt szexelőket, meg azokat akik nem mennek vasárnapi misére?

Figyelt kérdés

Az egyház bűnösnek tartja azokat akik vasárnapi misét mulasztanak, és a Bibliában benne van, hogy a paráznaság (házasság előtti szex) súlyos bűn.

Olvastam már olyan hozzászólást, hogy "Kitagadnám a gyerekem ha meleg lenne, mert az a Biblia szerint bűn", na most feltételezem, hogy akik így gondolkodnak, azoknak semmi bajuk nem lenne azzal, ha a fiuk csajozógép lenne. Ezt nem úgy hívják, hogy kettőd mérce?

2024. jan. 23. 13:27
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
64%

A Biblia nem írja le, hogy templomban, közönség előtt kell házasodni. Ha egy pár hűséget fogad egymásnak, Isten előtt az házasságnak számít egészen addig amíg megtartják a fogadalmukat és együtt maradnak.

Ezért a hetero párok önmagában azzal nem követnek el bűnt, hogy nem kötnek hivatalosan házasságot.

A melegeket viszont ez nem mentesíti, az ő kapcsolataik mindenképp bűnösek.

2024. jan. 24. 12:44
 22/35 anonim ***** válasza:
40%
20 nem vagyok meleg. Azért írom amit írok mert engem rettentően felháborítana ha ilyen módon valaki közém és párom közé akarna állni.
2024. jan. 24. 13:24
 23/35 anonim ***** válasza:
40%

"20 nem vagyok meleg. Azért írom amit írok mert engem rettentően felháborítana ha ilyen módon valaki közém és párom közé akarna állni."

Már nem azért, de az hogy valaki egy ember pár közé áll, az azt jelenti, hogy megpróbálja szétszakítani a kapcsolatukat. A keresztények semmi ilyesmit nem csinálnak.

Engem tudod mi háborít fel? Hogy az LMBTQ tagokat jó fényesre nyalják, amíg az igazi hátrányos helyzetű emberekkel meg nemtörődnek.

Miért nem reklamálnak ugyanilyen habzó szájjal a mozgáskorlátozott emberekért? Vagy a szegény családban élő gyerekekért?

Nekem volt olyan osztálytársam még általános iskolában aki szegény családból származott, sokan bántották rendszeresen csak mert mindennap ugyanabban a ruhában tudott iskolába menni.

De nyilván fontosabb probléma, hogy a homárok házasodhassanak, még ha valójában nem is akarnak.

2024. jan. 24. 14:28
 24/35 anonim ***** válasza:
0%

Én itt most azért szólaltam fel a homoszexuálisok és nem az LMBTQ mellett mert itt most róluk volt szó.

Ha kiírsz egy kérdést az említett témákban és oda tévedek akkor mellettük is felszólalok ugyan úgy.

2024. jan. 24. 14:42
 25/35 anonim ***** válasza:
0%

"Ha kiírsz egy kérdést az említett témákban és oda tévedek akkor mellettük is felszólalok ugyan úgy."

Komolyan? Ezt anonim válaszolóként bárki mondhatja.

És egyébként az üldözött keresztények mellett miért nem szólalsz fel?

Legalább is gondolom én hogy nem.........

2024. jan. 24. 14:48
 26/35 anonim ***** válasza:
0%
Pedig volt, itt az oldalon is nem egyszer, hogy a keresztények mellett is felszólaltam.
2024. jan. 24. 15:10
 27/35 anonim ***** válasza:
Kérdező neked teljesen igazad van, de az egyház nem mer szigorral fellépni sajátjai ellen.
2024. jan. 25. 06:26
 28/35 anonim ***** válasza:
...azaz a gyónásban a katolikusoknál rgyenként fellép ezek ellen is.
2024. jan. 25. 06:27
 29/35 Jégszív ***** válasza:
28%

Fingjuk nincs a bűn igazi értelmezéséről.

Erkölcsi fejlődésük eltorzult.

2024. febr. 5. 10:19
 30/35 anonim ***** válasza:
0%

"Fingjuk nincs a bűn igazi értelmezéséről.

Erkölcsi fejlődésük eltorzult."

Úgy érted az ateistáknak.

2024. febr. 5. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!