Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért utálják a zsidókat?

Miért utálják a zsidókat?

Figyelt kérdés
Oké, h másban hisznek meg ilyenek, de miért utalják őket?
2023. dec. 29. 18:23
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
18%

"Senkit nem érdekel az ISIS, ha nem tűnt volna fel egyedül te ragaszkodsz hozzá, és hiszed azt valamiért, h iszlám terrorizmust csak és kizárólag az ISIS tud csinálni :D Folyamatosan fel-felhozod az ISISt valamiért.KI MONDTA, hogy én az isishoz kötöm?Miért számít h egy iszlamista terrorista tette az ISIS-hoz köthető-e vagy sem?Erre válaszolj már a sok terelés helyett."

Azért beszélek az ISIS-ről mert azt állítom hogy Izrael és az USA hozta létre az ISIS-t. Ezen mi nem érthető? Számos ISIS által elkövetett merénylet volt Európában de egysem irányult zsidók ellen, a Közel-Keleten pedig még szomszéd is volt az ISIS és Izrael de mégsem támadták egymást. És hozzátettem hogy az iszlámellenes gyülöletkeltő propaganda mögött sokszor zsidók állnak. lásd dzsihádfigyelő Magyarországon. Így már összeállt a kép?

"Hát mi ha nem iszlamista terror?Nem palesztin radikális iszlamisták követték el?De?Na ugye.Bocs, én az elkövetők alapján ítélem meg, hogy iszlamista terror-e, elvégre ők kezdték, nem az áldozatok alapján."

Tényleg nem érted? Nem a vallási hovatartozás hanem a támadás mögötti ideológia alapján határozzák meg hogy milyen terrortámadás történt. Az ISIS csak azért gyilkol mert nem azt a vallást követik amit ők. Ezek kerülnek az iszlamista kategóriába. A müncheni esetben a palesztinok nem azért támadtak mert a zsidók másban hisznek, hanem mert népirtást követtek el ellenük és mert elvették a földjüket. Ez nem iszlamista terror. Én pedig azt mondtam az iszlamista terror nem létezett az 1990-es évekig. Ezt Izrael és az USA hozta létre.

"A második bekezdésben van ott hogy már ott is gépeket térítettek el."

Továbbra is polgárháború. Ezzel kezdi a cikk is.

"Még ha igaz is lenne se lenne semmi értelme.Nem sok kell h rájöjjenek arra amit írtam az arab vezetők - amire egyébként rá is jöttek már.Te se gondolod komolyan h racionális egy emberöltővel ez előtt kitalált arab identitású népcsoportot pénzelni úgy h semmit se ért el, még gyilkolászással sem."

Ez a cionista felfogás. A muszlimok úgy látják és minden normális ember hogy Izrael népirtást követ el a palesztinok ellen és elveszi a földjüket. Éppen ezért a palesztinokat fogjuk támogatni. Egyébként mikor a nácik a zsidókkal tették ugyanezt akkor is azt mondtad volna nincs értelme a zsidókat támogatni?

"A perverz zsidógyűlöletet európai (keresztény) példájára volt ellenpélda, ilyen volt a lengyel-litván unió, vagy éppen Magyarország is viszonylag sokáig."

Nyilván voltak kivételek de bizonyára tudod hogy nagyon gyakori volt a keresztény Európában a zsidók leleni, gyűlölet ami sokszor népirtással végződött.

"Való igaz, hogy kb. a 20. század közepéig az iszlám-zsidó világ a közel-keleten békében élt, ezt kár volt elrontaniuk minden javaslat, tárgyalás lesöprésével, és a gyilkoláshoz, fegyveres megoldásokhoz nyúlniuk az araboknak."

El vagy tévedve. A cionista zsidók azok akik fegyverrel a kezükben érkeztek és kezdték gyilkolni a palesztinokat. Az első adandó alkalommal a zsidók elüldözték a palesztinokat, lásd 1948-ban 750 ezer palesztin elüldözése. A cionisták behazudják hogy ők békét akartak és hogy a palesztinok nem fogadták le a béketervet. Persze hogy nem fogadtál el mivel az teljesen igazságtalan volt, totál a zsidóknak kedvezett. 1947-ben a zsidók a terület 5%-át birtokolták de a béketerv több mint a felét adta volna nekik. Persze hogy a palesztinok nem fogadták el, cionisták meg behazudják hogy a palesztinok nem akarnak békét.

"Szerencsére afelé haladunk/haladtunk volna, hogy ez megváltozzon, csak közbeszólt ez a háború.Vagy nem ez volna a cél? "

Ez a háború csak Izraelnek jó. Folytatódik a palesztinok népirtása és Izrael tovább terjeszkedik. Ez történik 80 éve, de persze a zsidók békét akarnak.

"Ha igen, akkor miért hozod fel az arab-izraeli békeközeledések ellenében, hogy az arab országok élén "izraeli-amerikai" bábok ülnek?"

Ez csak színjáték. Izrael soha nem akar békét. Ha Izrael végez a Gázai övezettel akkor folytatja Ciszjordániával. Ha ez is megvan akkor megtámadja Libanont, Szíriát, Jordániát, majd Egyipotomot. Olyan mint a náci Németország. Sosem áll le amig meg nem állítják, vagy belülről el nem távolítják az ilyen Netanyahu féle elmebeteg fanatikus tömeggyilkos cionistákat.

jan. 1. 09:11
 42/42 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy utálják a zsidókat, hanem inkább félnek tőlük. Inkább én úgy gondolnám, hogy utálás helyett inkább félnek a zsidóktól az emberek.
jún. 23. 00:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!