Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért utálják a zsidókat?

Miért utálják a zsidókat?

Figyelt kérdés
Oké, h másban hisznek meg ilyenek, de miért utalják őket?
2023. dec. 29. 18:23
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
0%

"Tehát szerinted egy francia-zsidó öreg néni megkéselése tehát nem nyílvánul zsidók ellen, vagy zsidó temetők vandalizálása nem zsidók ellen irányul.Értem."

A nagyobb támadások egyike sem irányult kifejezetten zsidók ellen. A zsidó néni elleni támadást belinkelnéd, mert ez nem rémlik? A zsidó temetők rongálása pedig nem az ISIS műve. Az nem elég figyelemfelkeltő számukra.

"Egyelőre nem is az a párhuzam, hogy élvonalban adjanak Nobel-díjasokat, vagy hogy az egyetemi férőhelyekért küzdjenek, úgy hogy igen, egyelőre ez a helyzet amit leírtál, és ezen maximum a muszlim arabok tudnak változtatni, nem a zsidók. "

Na hát akkor te is megerősíted hogy az ISIS tevekénysége megkönnyíti Izrael számára a népirtást.

"Semmit nem oszt-szoroz október 7-én."

Izrael elnöke beismerte hogy Izrael támogat egy iszlamista terrorszervezetet annak érdekében hogy ártsanak a palesztinoknak. Szerinted ez nem számít? :)

2023. dec. 30. 22:07
 32/42 anonim ***** válasza:
91%

Aha, mostmár nem magyarázod ki magad, kedves miss dzsihád, mert valszeg te vagy az aki itt a gyakorikérdéseken betegesen küzd az iszlámért, meg próbálja minél jobban mosdatni a palesztokat, és az iszlám terrorizmust.Jobb ha beletörődsz, hogy Izrael egy etnikai turmixgép, ahol izraeli perzsák, drúzok, beduinok, több etnikumú zsidók, kurdok, arab keresztények és muszlimok élnek - ez utóbbiak összesen kb 2,1 millió embert tesz ki.És tudod mi a para?Hogy belőlük most is sokan vannak bevetve Gázában.Tudod miért?Igen, mert Izrael jobb hazát, több lehetőséget biztosít nekik, mint sok más arab állam.Kellemetlen, tudom, ez van.Fogd fel, és fogadd el, hogy az egész arab világnak kellemetlen már a palesztinok vergődése.Kuvait egyenesen deportálta a 400 ezres saját palesztin lakosságát az öbölháború után, mert a saját hazájuk ellen fordultak.Jordánia utálja őket, mert befogadta a palesztokat, akik ezt hatalomátvételi kísérlettel, előtte egy jordán király megölésével, utána a jordán miniszterelnök megmerényelésével köszönték meg.A palesztin címer az egyiptomi koppintása.

Tehát ezt írtam én:

"Értsél is bármit "zsidók" alatt akik támogatják az Európában robbantgatókat, nem értem, hogy miért érné meg a zsidóknak támogatni azokat, akik zsidó temetőket vandalizálnak, adventi vásárokba hajtanak, idős zsidó nénik nyakát vágják el..."

Erre te ezt írtad:

"Ezek közül egy támadás sem irányult kifejezetten zsidók ellen."

Tehát akkor igen, most írtad, hogy többek között zsidókat késelni nem zsidók ellen irányuló támadás.Ezt azzal akarod kimagyarázni, hogy ez nem "nagyobb támadás", ergo te most azzal érvelsz pozitívan, hogy nem sok embert öltek meg, csak egyet-egyet?Magyarul nem is ennyit öltek meg, csak ennyit, és ez pozitív példa?Mondjuk nálatok lehet beválik, de tudod, én kicsit furcsálom.

"Na hát akkor te is megerősíted hogy az ISIS tevekénysége megkönnyíti Izrael számára a népirtást."

"A zsidó néni elleni támadást belinkelnéd, mert ez nem rémlik?"

Sarah Halimi, Mireille Knollt.Rájuk gondoltam amúgy.Most ezekre mit fogsz mondani, miért nem számítanak? :D Vagy meg sem történtek nem?

És igen, az ISIS megkönnyítette a negatív képet az Európába vándorló arab muszlim bevándorlókról, bár az ISIS nélkül is elintézték volna maguknak szerintem az integrációs problémáikkal.A "népírtást" természetesen nem könnyíti, hiszen Izrael semmilyen népírtást nem hajt végre, ez csak a te kitalációd.

Viszont tény, hogy miután az arab-muszlim bevándorlók szépen bemutatkoztak Európában (ISIS nélkül is), úgy nem csoda, hogy az emberekben az iszlámellenesség növekedett, és nem az antiszemitizmus.Nem zsidók hajtottak tömegekbe, és robbantottak, erőszakoltak nőket.Tudom, nem tetszik és kellemetlen neked, de ez van.Erről nem a zsidók tehetnek, hanem azok akik csinálták.

Netanyahu azt mondta abban amit idéztél, hogy aki nem akar palesztin államot, az támogassa és pénzelje nyugodtan a Hamast, mert az csak keresztbe tesz a palesztin államiságnak.Érthetetlen vagy.

Október 7 eseményeire még mindig nem tudsz mit reagálni.Ez is elég kellemetlen.

2023. dec. 30. 23:18
 33/42 anonim ***** válasza:
0%

Hiába vergődsz. Egyre többen felismerik hogy a cionista zsidók az emberiség legallja. Rosszabbak vagytok mint a nácik. 21 ezer legyilkolt palesztin amiből 8 ezer gyerek. Ez mindenhol népirtás.

"Izrael egy etnikai turmixgép, ahol izraeli perzsák, drúzok, beduinok, több etnikumú zsidók, kurdok, arab keresztények és muszlimok élnek"

És minden emberjogi szervezet megállapította hogy Izrael apartheid állam és elnyomja ezeket.

Amnesty International:

Izrael apartheid-állam. A jelentés súlyos megállapításokat tesz Izrael palesztinpolitikájával kapcsolatban, az összegzés szerint Izrael egy olyan rendszert működtet, mely szegregációra, megfosztásra, kizárásra épül. Mindez kimeríti az emberiesség elleni bűncselekmények fogalmát – állítja a szervezet.

Human Rights Watch:

Ez a részletes tanulmány azt mutatja, hogy az izraeli hatóságok már befordultak ezen a sarkon, és ma már az apartheid és az üldözés emberiesség elleni bűncselekményeit követik el.

"És tudod mi a para?Hogy belőlük most is sokan vannak bevetve Gázában."

Nem sokan de bizonyára vannak néhányan. Mindenhol vannak árulók. A gettóba zárt zsidókat is zsidó rendőrök őrizték.

"Fogd fel, és fogadd el, hogy az egész arab világnak kellemetlen már a palesztinok vergődése."

Nem igaz. Csak az arab vezetőknek, mivel őket az USA és Izrael ültette oda.

"Tehát akkor igen, most írtad, hogy többek között zsidókat késelni nem zsidók ellen irányuló támadás.Ezt azzal akarod kimagyarázni, hogy ez nem "nagyobb támadás", ergo te most azzal érvelsz pozitívan, hogy nem sok embert öltek meg, csak egyet-egyet?Magyarul nem is ennyit öltek meg, csak ennyit, és ez pozitív példa?Mondjuk nálatok lehet beválik, de tudod, én kicsit furcsálom."

Mit hazudozol te szerencsétlen. Ki beszélt arról hogy ez pozitív te hazug? Azt írtam az ISIS nem támadott zsidókat Európában.

"Sarah Halimi, Mireille Knollt.Rájuk gondoltam amúgy.Most ezekre mit fogsz mondani, miért nem számítanak? :D Vagy meg sem történtek nem?"

Utánanéztem mindkettőnek. Mindkét esetben a szomszédjaik gyilkoltak szóval semmi köze az ISIS féle terrorcselekményekhez. Ha az ISIS zsidókat akart volna gyilkolni akkor zsinagógát támad vagy zsidó iskolát de semmi ilyen nem történt. Sőt, az ISIS Szíriában egy jóideig szomszédos volt Izraellel de eszében sem volt megtámadni és Izrael sem támadta az ISIS-t.

"És igen, az ISIS megkönnyítette a negatív képet az Európába vándorló arab muszlim bevándorlókról, bár az ISIS nélkül is elintézték volna maguknak szerintem az integrációs problémáikkal."

Nem csak az ISIS. Az iszlamista terror úgy ahogy van Izrael és az USA műve. Az 1990-es évekig nem is létezett ilyen. Ami viszont létezett jóval korábban azok a zsidó terrorszervezetek mint a hagana és irgun. A zsidóknak az volt az első dolga hogy ilyen terrorszervezeteket hozzanak létre tehát a zsidók hozták be a terrort a Közel-Keletre.

"A "népírtást" természetesen nem könnyíti, hiszen Izrael semmilyen népírtást nem hajt végre, ez csak a te kitalációd."

A 21 ezer meggyilkolt palesztin amiból 8 ezer gyerek bőven népirtás. Egy ideig még hazudozással és pénzzel megúszhatjátok, de a végetek az lesz mint a náciknak. Előbb utóbb utólér az igazság.

"Viszont tény, hogy miután az arab-muszlim bevándorlók szépen bemutatkoztak Európában (ISIS nélkül is), úgy nem csoda, hogy az emberekben az iszlámellenesség növekedett, és nem az antiszemitizmus."

Az iszlámellenesség növekedése mögött cionista zsidók vannak mivel iszlámellenes propagandát folytatnak. Magyarországon a dzsihadfigyelő nevű szennylapot egy zsidó szerkeszti. Szóval összefoglalva úgy néz ki hogy Izrael az USA-val létrehozta az ISIS-t ami a Közel-Keleten és Európában borzalmakat követett el, majd ment az iszlámellenes zsidó propaganda. És mikor már elégnek látta Izrael az iszlámellenes hangulatot elkezdte a Gáza elleni támadást és népirtást. Mondanom sem kell hogy csak utolsó aljas legalja emberek követnek el ilyet. Persze ezen egyre többen átlátnak, ami az antiszemitizmus növekedéséhez vezet. Meg önmagában a népirtás is. Nem sokan szeretik azokat akik gyerekeket gyilkolnak ezresével.

"Nem zsidók hajtottak tömegekbe, és robbantottak, erőszakoltak nőket.Tudom, nem tetszik és kellemetlen neked, de ez van.Erről nem a zsidók tehetnek, hanem azok akik csinálták."

Mivel a zsidók hozták létre azt a szervezetet ami ezeket tette, de igen, a zsidók tehetnek erről.

"Netanyahu azt mondta abban amit idéztél, hogy aki nem akar palesztin államot, az támogassa és pénzelje nyugodtan a Hamast, mert az csak keresztbe tesz a palesztin államiságnak.Érthetetlen vagy. "

Mondom hogy hazug vagy. Ezt mondta:

“Anyone who wants to thwart the establishment of a Palestinian state must support bolstering Hamas and transferring money to Hamas. That’s part of our strategy…”

Azt mondja: that is our strategy. Vagyis ez Izrael terve. Pénzelni támogatni a Hamaszt, majd rájuk hivatkozva kiirtani a palesztinokat.

"Október 7 eseményeire még mindig nem tudsz mit reagálni. Ez is elég kellemetlen."

Dehogynem. Szemtanuk beszámolója szerint a Hamasz csak túszokat akart ejteni. Az izraeli hadsereg viszont legyilkolta a túszokat is mert van egy olyan protokol náluk hogy inkább meg kell ölni a túszokat minthogy fogságba kerüljenek. Ebből is látszik a cionista zsidók mennyire embertelenek.

2023. dec. 31. 09:24
 34/42 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen apartheid nincs.Azért az elég para hogy 2 millió testvéredet leárulózol, mert Izraelben élnek :D Semmilyen népírtás nincs még mindig, ahhoz képest ez a 20 ezer körüli szám elég kevés a 3 milliós Gázából.

"Utánanéztem mindkettőnek. Mindkét esetben a szomszédjaik gyilkoltak szóval semmi köze az ISIS féle terrorcselekményekhez."

Senkit sem érdekel az az ISIS, vagy annak a tevékenységéhez.Most azt próbálod kifogásolni és menteni a helyzetet, hogy van-e köze muszlim radikálisoknak az ISIS-hez? :DD Megtörtént?Megtörtént.Mert ha nincs akkor meg sem történt, vagy mi van?

"Nem csak az ISIS. Az iszlamista terror úgy ahogy van Izrael és az USA műve. Az 1990-es évekig nem is létezett ilyen."

Annyira nem létezett iszlamista terror, hogy még a saját arab testvéreik ellen is csinálták a palesztinok, pl. 1970-71-es fekete szeptember, amikor átnéztek Jordániába arabokat mészárolni, gépeket téríteni.Jordánia nagynehezen kivágta őket, cserébe megmerényelték a miniszterelnököt.Utána a palesztok továbbálltak Libanonba bemutatkozni.Jah, a müncheni mészárlás nem iszlamista terror volt? :D

"Fogd fel, és fogadd el, hogy az egész arab világnak kellemetlen már a palesztinok vergődése."

Nem igaz. Csak az arab vezetőknek, mivel őket az USA és Izrael ültette oda."

Igen, az évtizedek óta leszármazottság alapján a királyi széket öröklő szaudi, jordán királyt az USA és Izrael ültette oda :D Ez is akkora kamu amit írsz, h hihetetlen, és még ha feltételezem hogy így van amit írsz, se számítana.Egy nagy arab országnak (de még a kicsiknek se) éri meg a palesztinokat támogatni, akik 80 év alatt semmit se tudtak letenni az asztalra, és nem tudtak felmutatni semmit, csak pár gépeltérítést, meg hőbörögni.Persze, hogy az izraeli turisták és befektetők pénze jobban megéri, mint az előbb említett népséget támogatni.Tudom, kellemetlen, ez van.

"Dehogynem. Szemtanuk beszámolója szerint a Hamasz csak túszokat akart ejteni."

Olyan jól sikerült, hogy véletlen leöltek 1200 embert.Amikor élből lövöldöztek civilekre akkor is csak túszokat akartak ejteni? :D De te miért véded a "csak" túszokat ejteni akaró Hamaszt amúgy?

2023. dec. 31. 10:16
 35/42 anonim ***** válasza:
25%

"Semmilyen apartheid nincs."

Minden emberjogi szervezet, sőt még az Izraeli emberjogi szervezet is azt mondja Izrael egy apartheid állam. Amire az a reakciód hogy nem az :) Akkor mi erre a magyarázat? Az emberjogi szervezetek biztos holokauszttagadó antiszemiták igaz? :)))

"Senkit sem érdekel az az ISIS, vagy annak a tevékenységéhez.Most azt próbálod kifogásolni és menteni a helyzetet, hogy van-e köze muszlim radikálisoknak az ISIS-hez? :DD Megtörtént?Megtörtént.Mert ha nincs akkor meg sem történt, vagy mi van?"

Az ISIS számos merényletet hajtott végre Európában amiket magára vállalt és százak haltak meg. Például a párizsi támadás, 137 áldozat, vagy a nizzai 87 áldozat. Egyik sem zsidók ellen irányult. Erre te azzal jössz hogy az ISIS zsidókat is támadott, bizonyíték pedig az hogy egy zsidó nénit megölt a szomszédja. A vak is látja hogy ez nem az ISIS műve. Még csak nem is vállalták magukra. Sehol egy kifejezetten zsidó célpont elleni támadás.

"Annyira nem létezett iszlamista terror, hogy még a saját arab testvéreik ellen is csinálták a palesztinok, pl. 1970-71-es fekete szeptember, amikor átnéztek Jordániába arabokat mészárolni, gépeket téríteni.Jordánia nagynehezen kivágta őket, cserébe megmerényelték a miniszterelnököt.Utána a palesztok továbbálltak Libanonba bemutatkozni.Jah, a müncheni mészárlás nem iszlamista terror volt?"

Ez mitől iszlamista terror? 1970-71-es esemény nem terrortámadás hanem polgárháború. A müncheni eset pedig kifejezetten izraeliek ellen irányult és nem vallási alapon. Ezeknek semmi köze az ISIS féle ideológiához.

"Igen, az évtizedek óta leszármazottság alapján a királyi széket öröklő szaudi, jordán királyt az USA és Izrael ültette oda"

A nagyapjukat a Nyugat ültette oda és azóta ezek az árulók ülnek székben mert az USA és Izrael őket támogatja. A Jordán király nagyapja az a Hussein bin Ali aki fellázadt az Oszmán-Birodalom ellen és a britek oldalára állt. A szaudi király szintén árulók leszármazottja. Az áruló szaud család szintén a biritek oldalára állt. Egyiptomban Sisi egy katonai puccsal vette át a hatalmat amit az USA és Izrael támogatott.

"Egy nagy arab országnak (de még a kicsiknek se) éri meg a palesztinokat támogatni,"

Nem éri meg? Mivel te embertelen cionista zsidó vagy aki mindent anyagi szempont vizsgál, nem értheti hogy emberségből támogatjuk a palesztinokat. Mivel népirtás áldozatai és jogtalanul elveszik a földjüket az izraeliek.

"Persze, hogy az izraeli turisták és befektetők pénze jobban megéri, mint az előbb említett népséget támogatni.Tudom, kellemetlen, ez van."

Ti cionista zsidók azt képzelitek pénzzel bármit el tudtok intézni. Pedig ez már korábban sem jött be. 80 éve is a zsidók gazdagok voltak mégsem mentette meg őket a gázkamrától. Akkor is a muszlimok segítettek a zsidóknak. Többszázezer zsidót mentettek meg a náciktól. Szóval mit fogtok tenni ha a keresztények megint marhavagonokba terelnek titeket hogy koncentrációs táborokba szállítsanak? A pénz nem fog segíteni? A muszlimokhoz menekültök?

"Olyan jól sikerült, hogy véletlen leöltek 1200 embert.Amikor élből lövöldöztek civilekre akkor is csak túszokat akartak ejteni? "

Pont azt mondom hogy a túlélők beszámolója szerint a Hamasz jól bánt a túszokkal, és csak el akarta vinni őket Gázába és az izraeli hadsereg gyilkolta le a túszokat. Például:

https://www.youtube.com/watch?v=rTQcjyhPOIk

2023. dec. 31. 11:11
 36/42 anonim ***** válasza:
100%

"Az ISIS számos merényletet hajtott végre Európában amiket magára vállalt és százak haltak meg. Például a párizsi támadás, 137 áldozat, vagy a nizzai 87 áldozat. Egyik sem zsidók ellen irányult. Erre te azzal jössz hogy az ISIS zsidókat is támadott, bizonyíték pedig az hogy egy zsidó nénit megölt a szomszédja. A vak is látja hogy ez nem az ISIS műve. Még csak nem is vállalták magukra. Sehol egy kifejezetten zsidó célpont elleni támadás."

Nem értem, hogy miért hivatkozol az ISIS-ra állandóan, és h azt miért hoztad fel.Csak az ISIS tud iszalmista terrortámadást végrehajtani? :D Úristen, de beteges sarkos logikád van...Még mindig nem az ISIS-ről beszéltem, hanem arról h muszlim hátterű radikálisok zsidó öregasszonyokat öltek.Nem, nem egyet, kettőt.Tudom, nálatok a jó számok ilyen 50-60+ fölött kezdődnek gyilkolásban, de most ezt is fogadd el.

"Ez mitől iszlamista terror? 1970-71-es esemény nem terrortámadás hanem polgárháború. A müncheni eset pedig kifejezetten izraeliek ellen irányult és nem vallási alapon. Ezeknek semmi köze az ISIS féle ideológiához."

A 70-71-es eseményben szépen voltak gépeltérítések, mészárlások.Tudod, a gépeltérítés népe a palesztinok, ők csinálták.Vagy a gépeltérítés, arab testvéreik mészárlása nem terrorizmus?Nem ismered azokat akiket annyira védelmezel? :D

"A müncheni eset pedig kifejezetten izraeliek ellen irányult és nem vallási alapon."

Azt mondtad, hogy 1990-ig semmilyen iszlám terrorizmus nem létezett, nem azt kérted számon, hogy ki ellen irányult és hogy milyen alappal.

Az a baj hogy kapsz egy alátámasztott, racionális választ és utólag megváltoztatod azt amit állítottál, azzal, hogy újra körülírod a témát.Folyamatosan menekülsz.

"A nagyapjukat a Nyugat ültette oda és azóta ezek az árulók ülnek székben mert az USA és Izrael őket támogatja. A Jordán király nagyapja az a Hussein bin Ali aki fellázadt az Oszmán-Birodalom ellen és a britek oldalára állt. A szaudi király szintén árulók leszármazottja. Az áruló szaud család szintén a biritek oldalára állt. Egyiptomban Sisi egy katonai puccsal vette át a hatalmat amit az USA és Izrael támogatott."

És?Politika.Geopolitika.Ennyi.Szadat még háborút indított, majd megbékélt.Ki is zárták az Arab Ligából cserébe.

Az a baj, hogy nincs annyi képességed, hogy országvezető ember elméjével gondolkodj.Semmi értelme nincs a 75-80 éve vergődő, semmit elérni nem tudó palesztinokkal haverkodni még mindig, ha közben izraeli turisták, befektetők, vállalkozások hoznák a + pénzt és bevételt az országba.Ugyanilyen szintre a palesztinok is eljuthattak volna rég, csak fontosabb volt a gyilkolászás.

"Pont azt mondom hogy a túlélők beszámolója szerint a Hamasz jól bánt a túszokkal"

Miért rabolt a Hamas izraelből embereket?

"Többszázezer zsidót mentettek meg a náciktól."

Szomorú, hogy ettől az iránytól így megváltozott az arab-iszlám világ a 20. század közepétől.Szerencsére szépen lassan fordulunk vissza e felé, főleg ha Szaud-Arábiával is sikerül a békekötés.:)

2023. dec. 31. 14:27
 37/42 anonim ***** válasza:
100%

"Pont azt mondom hogy a túlélők beszámolója szerint a Hamasz jól bánt a túszokkal"

Te normális vagy?Tehát szerinted örülni kell, hogy akit nem ölt le a Hamas és elrabolták (gondolom szerinted ezek is jó cselekedetek), azzal felolvastattak, bemagoltattak egy szöveget, hogy minden milyen jó, és te ezt elhiszed? :D

2023. dec. 31. 15:04
 38/42 anonim ***** válasza:
25%

"Nem értem, hogy miért hivatkozol az ISIS-ra állandóan, és h azt miért hoztad fel.Csak az ISIS tud iszalmista terrortámadást végrehajtani? :D Úristen, de beteges sarkos logikád van...Még mindig nem az ISIS-ről beszéltem, hanem arról h muszlim hátterű radikálisok zsidó öregasszonyokat öltek.Nem, nem egyet, kettőt.Tudom, nálatok a jó számok ilyen 50-60+ fölött kezdődnek gyilkolásban, de most ezt is fogadd el."

Én azt állítottam hogy az ISIS-t az USA hozta létre Izraellel közösen és nem támadtak zsidó célpontokat. Ezt meg tudod cáfolni? Mutattál két esetet amiben az elkövetők a szomszédok, nem köthető az ISIS-hez, és semmi nem utal arra hogy az áldozatokat azért ölték meg mert zsidók. Ránézésre ki sem derül hogy az áldozatok zsidók. Szóval szánalmas hogy ezt a két áldozattal járó eset úgy próbálod beállítani mintha szándékosan zsidókat vették volna célba az iszlamista terrorszervezetek.

"A 70-71-es eseményben szépen voltak gépeltérítések, mészárlások.Tudod, a gépeltérítés népe a palesztinok, ők csinálták.Vagy a gépeltérítés, arab testvéreik mészárlása nem terrorizmus?Nem ismered azokat akiket annyira védelmezel?"

Hát akkor nézzük meg mit írnak:

[link]

"Black September, also known as the Jordanian Civil War"

Magyarul polgárháború. Tudom hogy nálatok cionista zsidóknál alapjáraton megy a hazudozás, de ezzel is csak lejáratjátok magatokat.

"Azt mondtad, hogy 1990-ig semmilyen iszlám terrorizmus nem létezett, nem azt kérted számon, hogy ki ellen irányult és hogy milyen alappal."

Látom nem fogtad fel :) Azt mondtam iszlamista terror nem létezett addig. A müncheni eset kifejezetten izraeliek ellen irányult és nem vallási alapon, tehát nem iszlamista terror. A palesztinok azért követték el mert Izrael népirtást követett el ellenük. Az ISIS viszont csak azért gyilkolt mert nem abban hittek amiben ők.

"Az a baj hogy kapsz egy alátámasztott, racionális választ és utólag megváltoztatod azt amit állítottál, azzal, hogy újra körülírod a témát.Folyamatosan menekülsz."

Te még csak fel sem fogtad miről van szó, illetve hazudozol.

"És?Politika.Geopolitika.Ennyi.Szadat még háborút indított, majd megbékélt.Ki is zárták az Arab Ligából cserébe."

Az állításod az volt hogy az arabok utálják a palesztinokat és nem érdeklik őket. Erre mondtam hogy az arab vezetőkre igaz csak ez mert az USA és Izrael ültette őket oda.

"Az a baj, hogy nincs annyi képességed, hogy országvezető ember elméjével gondolkodj.Semmi értelme nincs a 75-80 éve vergődő, semmit elérni nem tudó palesztinokkal haverkodni még mindig, ha közben izraeli turisták, befektetők, vállalkozások hoznák a + pénzt és bevételt az országba.Ugyanilyen szintre a palesztinok is eljuthattak volna rég, csak fontosabb volt a gyilkolászás."

Cionista zsidó vagy ezért nem fogod fel hogy nem minden a pénz. Vannak gerinces emberek akik nem fordulnak el, nem hunynak szemet és számonkérik Izraelen a népirtást. Bármennyire is szeretnétek nem tudtok mindenkit pénzért megvenni vagy hazudozással megtéveszteni. Előbb utóbb Izrael felelni fog a népirtásért ahogy a nácik is.

"Miért rabolt a Hamas izraelből embereket?"

Hogy kiváltsa azokat a palesztinokat akiket Izrael börtönzött be jogtalanul.

"Szomorú, hogy ettől az iránytól így megváltozott az arab-iszlám világ a 20. század közepétől."

Szerintem elég nagy szerepe volt ebben a palesztinok elleni népirtásnak. Ha én befogadlak és megmentem az életed, nem azt várom el hogy megpróbád kiirtani a családom és elvenni a földem. Hosszabb távon ez öngyilkos lépés volt a zsidóktól. Az arabok, muszlimok voltak az egyetlenek akik sosem bántották a zsidókat, sőt megvédték őket. A keresztények pedig mindig megpróbálták elvenni a zsidók vagyonát és kiirtani a zsidókat és újra meg fogják próbálni előbb vagy utóbb. Mit fogtok tenni ha a keresztények megint tehervagonokban akarnak koncentrációs táborokba szállítani? Az araboktól, muszlimoktól kértek segítséget?

2023. dec. 31. 15:15
 39/42 anonim ***** válasza:
0%

"Te normális vagy?Tehát szerinted örülni kell, hogy akit nem ölt le a Hamas és elrabolták (gondolom szerinted ezek is jó cselekedetek), azzal felolvastattak, bemagoltattak egy szöveget, hogy minden milyen jó, és te ezt elhiszed?"

Nem zavar hogy ezek a riportok nem a fogságban készültek? És mind ugyanazt mondták. A Hamasz emberei jól bántak velük, nem akarták őket megölni csak foglyul ejteni és Gázába vinni. A kiérkező izraeli katonák viszont a túszokat is lőtték. Tankokkal helikopterekkel lőtték a házakat.

2023. dec. 31. 15:19
 40/42 anonim ***** válasza:
90%

"Én azt állítottam hogy az ISIS-t az USA hozta létre Izraellel közösen és nem támadtak zsidó célpontokat. Ezt meg tudod cáfolni? Mutattál két esetet amiben az elkövetők a szomszédok, nem köthető az ISIS-hez, és semmi nem utal arra hogy az áldozatokat azért ölték meg mert zsidók. Ránézésre ki sem derül hogy az áldozatok zsidók. Szóval szánalmas hogy ezt a két áldozattal járó eset úgy próbálod beállítani mintha szándékosan zsidókat vették volna célba az iszlamista terrorszervezetek."

Senkit nem érdekel az ISIS, ha nem tűnt volna fel egyedül te ragaszkodsz hozzá, és hiszed azt valamiért, h iszlám terrorizmust csak és kizárólag az ISIS tud csinálni :D Folyamatosan fel-felhozod az ISISt valamiért.KI MONDTA, hogy én az isishoz kötöm?Miért számít h egy iszlamista terrorista tette az ISIS-hoz köthető-e vagy sem?Erre válaszolj már a sok terelés helyett.

"Azt mondtam iszlamista terror nem létezett addig. A müncheni eset kifejezetten izraeliek ellen irányult és nem vallási alapon, tehát nem iszlamista terror."

Hát mi ha nem iszlamista terror?Nem palesztin radikális iszlamisták követték el?De?Na ugye.Bocs, én az elkövetők alapján ítélem meg, hogy iszlamista terror-e, elvégre ők kezdték, nem az áldozatok alapján.

""Black September, also known as the Jordanian Civil War"

Magyarul polgárháború. Tudom hogy nálatok cionista zsidóknál alapjáraton megy a hazudozás, de ezzel is csak lejáratjátok magatokat."

A második bekezdésben van ott hogy már ott is gépeket térítettek el.

"Az állításod az volt hogy az arabok utálják a palesztinokat és nem érdeklik őket. Erre mondtam hogy az arab vezetőkre igaz csak ez mert az USA és Izrael ültette őket oda."

Még ha igaz is lenne se lenne semmi értelme.Nem sok kell h rájöjjenek arra amit írtam az arab vezetők - amire egyébként rá is jöttek már.Te se gondolod komolyan h racionális egy emberöltővel ez előtt kitalált arab identitású népcsoportot pénzelni úgy h semmit se ért el, még gyilkolászással sem.

"Szerintem elég nagy szerepe volt ebben a palesztinok elleni népirtásnak. Ha én befogadlak és megmentem az életed, nem azt várom el hogy megpróbád kiirtani a családom és elvenni a földem. Hosszabb távon ez öngyilkos lépés volt a zsidóktól. Az arabok, muszlimok voltak az egyetlenek akik sosem bántották a zsidókat, sőt megvédték őket. A keresztények pedig mindig megpróbálták elvenni a zsidók vagyonát és kiirtani a zsidókat és újra meg fogják próbálni előbb vagy utóbb. Mit fogtok tenni ha a keresztények megint tehervagonokban akarnak koncentrációs táborokba szállítani? Az araboktól, muszlimoktól kértek segítséget?"

A "palesztinok" vagy a palesztiniai lakosokon semmi sem múlt, mivel a palesztiniai brit mandátumterületre való belépéshez az angolok bólintása kellett, amit igyekeztek hanyagolni.Ilyen volt például az SS Struma története.

A perverz zsidógyűlöletet európai (keresztény) példájára volt ellenpélda, ilyen volt a lengyel-litván unió, vagy éppen Magyarország is viszonylag sokáig.

Való igaz, hogy kb. a 20. század közepéig az iszlám-zsidó világ a közel-keleten békében élt, ezt kár volt elrontaniuk minden javaslat, tárgyalás lesöprésével, és a gyilkoláshoz, fegyveres megoldásokhoz nyúlniuk az araboknak.Szerencsére afelé haladunk/haladtunk volna, hogy ez megváltozzon, csak közbeszólt ez a háború.Vagy nem ez volna a cél?Ha igen, akkor miért hozod fel az arab-izraeli békeközeledések ellenében, hogy az arab országok élén "izraeli-amerikai" bábok ülnek?

2023. dec. 31. 20:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!