A muszlim és az iszlám vallású országokban van különbség a nőkkel való bánásmódban?
Látom, idén is hülye vagy.
Linkeltél egy közel 4 éves videót, aminél összesen volt közel 4M megtekintés ez idő alatt. Ez nem azt jelenti, hogy ennyien nézték meg. Valószínűleg fogalmad sincs, de a youtube számlálója úgy működik, hogy én most 4-szer megnyitottam a linked (egyszer, hogy mi ez, utána pár adat miatt még néhányszor), miközben egyszer se néztem végig, már 4-el ugrott fel a nézettsége. Te is párszor megnyitottad, ezzel saját definícióid szerint te követője és nézője vagy a palinak...
A kommentek alapján ezt sok ateista is megnézte és muszlim is. Ők is mind netes követői ennek a szónoknak mi?
"Ez azért jóval több mint a 143 ezer."
A 143 ezer fő úgy jött össze, hogy a több közvetítésből egyet online néztek élőben akkor. Faterom tévében nézte, ahogy sok millióan, ő ebben nincs benne. Szóval miről beszélsz te?
Hogy jól látszódjon, mennyire hazug vagy, linkelem a szerinted legnépszerűbb keresztény szónok csatornáját:
https://www.youtube.com/@TheDavidWoodArchives/videos
A fenti 17-23k-s becsléssel alaposan felül is lőttem, átlagosan 3-5k megtekintése van videóinak. S újra írom, megtekintés, nem néző. Amit te elég nehezen tudsz felfogni és megkülönböztetni.
"Mondjuk ha tényleg csak ennyien nézték a pápát a legnagyobb keresztény ünnep alkalmával az 1,4 milliárdból akkor azt jelenti a kutyát sem érdekli a pápa."
Jah még erre annyit, hogy abból az 1.4 milliárdból több száz millióan maguk is éjféli misén voltak akkor :)
Így elég nehezen tudták volna azt is nézni közben.
Persze ennek megértéséhez is kell egy minimális logika, ami neked hiányzik.
"Látom, idén is hülye vagy."
Ha ezt te mondod, akkor úgy veszem hogy jó úton haladok :)
"Linkeltél egy közel 4 éves videót, aminél összesen volt közel 4M megtekintés ez idő alatt. Ez nem azt jelenti, hogy ennyien nézték meg. Valószínűleg fogalmad sincs, de a youtube számlálója úgy működik, hogy én most 4-szer megnyitottam a linked (egyszer, hogy mi ez, utána pár adat miatt még néhányszor), miközben egyszer se néztem végig, már 4-el ugrott fel a nézettsége. Te is párszor megnyitottad, ezzel saját definícióid szerint te követője és nézője vagy a palinak..."
Ezekkel tisztában vagyok. És akkor mi van? Ez mind igaz egy normális keresztény hitszónok videóira is mégsem az ért el 4 milliós nézettséget, hanem ezt a legalja féleszű hazudozót nézik.
"A kommentek alapján ezt sok ateista is megnézte és muszlim is. Ők is mind netes követői ennek a szónoknak mi?"
Egy normális keresztény hitszónok videóit is megnézhetik ateisták és keresztények.
"A 143 ezer fő úgy jött össze, hogy a több közvetítésből egyet online néztek élőben akkor. Faterom tévében nézte, ahogy sok millióan, ő ebben nincs benne. Szóval miről beszélsz te?"
Igen, nyilván van aki TV-ben nézte. Főleg az idősebb korosztályok. Gondolom faterod is idősebb korosztályhoz tartozik. A fiatalok viszont nyilván a neten nézik. Szóval arról beszélek a keresztényeket nem érdekli a pápa a fiatalokat pedig még annyira sem.
"A fenti 17-23k-s becsléssel alaposan felül is lőttem, átlagosan 3-5k megtekintése van videóinak. S újra írom, megtekintés, nem néző. Amit te elég nehezen tudsz felfogni és megkülönböztetni."
Nem zavar az a tény hogy más ilyen legalja keresztények is megosztják a videóit saját csatornájukon ezért ér el milliós nézettséget?
"A fenti 17-23k-s becsléssel alaposan felül is lőttem, átlagosan 3-5k megtekintése van videóinak. S újra írom, megtekintés, nem néző. Amit te elég nehezen tudsz felfogni és megkülönböztetni."
Te nem fogod fel hogy ezek a viedók több csatornán is megjelennek.
"Jah még erre annyit, hogy abból az 1.4 milliárdból több száz millióan maguk is éjféli misén voltak akkor"
Ha a fele mondjuk misén volt, amit én kétlek, jó ha a 10% volt misén, de vegyük azt hogy a fele, akkor is a másik fele otthon dekkolt, és semmi a 143 ezer a 700 millióból. Akkor is az van hogy a kutyát sem érdekli a pápa.
"Persze ennek megértéséhez is kell egy minimális logika, ami neked hiányzik."
Ha gondolod beszélgethetünk arról hogy a kereszténység vagy az iszlám a logikusabb és meglátjuk melyikünk gondolkodik logikusan :)
"Ha ezt te mondod, akkor úgy veszem hogy jó úton haladok :)"
Igen, lehet pár hét és te is megérted, hogy működik a youtube, illetve mit jelentenek ott a számok.
"Ezekkel tisztában vagyok."
Most már, mert elmagyaráztam.
"Ez mind igaz egy normális keresztény hitszónok videóira is mégsem az ért el 4 milliós nézettséget, hanem ezt a legalja féleszű hazudozót nézik."
A normális keresztény hitszónokok nem gyatra youtube előadók, hanem neves egyetemeken tartanak előadásokat és olyan könyveket írnak, amiket tudományos körökben is gyakran hivatkoznak.
"A fiatalok viszont nyilván a neten nézik."
Én is tv-ben szoktam, fiatal vagyok, mivel tv-ben tolmács segítségével közvetítik. Bár nem ezt, mivel ilyenkor én is templomba megyek, de mondjuk a nagypénteki keresztutat igen.
"Nem zavar az a tény hogy más ilyen legalja keresztények is megosztják a videóit saját csatornájukon ezért ér el milliós nézettséget?"
Nem zavar, mert azzal amit művelsz, egyre kevésbé mérhető a valódi nézettség. Én például sose néztem, de miattad már legalább 6 nézettséget generáltam neki, a valós pedig kereken 0.
"Ha gondolod beszélgethetünk arról hogy a kereszténység vagy az iszlám a logikusabb és meglátjuk melyikünk gondolkodik logikusan :)"
Nyilván a sok ezer próféta vallása, melyből 1 se maradt fenn valahogy, kivéve a Bibliából átvettek. :)
"Igen, lehet pár hét és te is megérted, hogy működik a youtube, illetve mit jelentenek ott a számok."
Bizonyára abban a tévhitben vagy mint a kereszténység esetében is, hogy neked van igazad, de nem egészen. Egyrészt mindegy hogy a youtube megtekintést vagy megtekintőket számol, mert akkor is ez a kretén van első helyen tehát ő legnépszerűbb a keresztények körében. Másrészt technikai háttér sem olyan egyszerű mint ahogy elképzeled. Nyilván a youtube meghatározza hogy egy ip címről max hány megtekintést számol el ugyanarra a videó. Szóval olyan nincs hogy egész nap kattintgatod ugyanazt a videót és mind elszámolja.
"A normális keresztény hitszónokok nem gyatra youtube előadók, hanem neves egyetemeken tartanak előadásokat és olyan könyveket írnak, amiket tudományos körökben is gyakran hivatkoznak."
Hát ha még azt sem ismerték fel hogy a 21. században a neten kellene megszólítani az embereket illetve hogy ne ilyen legalja hitszónokok tévesszék meg a laikusokat akkor nem csoda hogy tömegesen menekülnek a kereszténységből.
"Én is tv-ben szoktam, fiatal vagyok, mivel tv-ben tolmács segítségével közvetítik. Bár nem ezt, mivel ilyenkor én is templomba megyek, de mondjuk a nagypénteki keresztutat igen."
Arra azért kíváncsi lennék hány fiatal ment el a misére. Mindenesetre ha csak Magyarországon lenne 140 ezres a nézettség még arra is azt mondanám hogy kevés, nem hogy világszerte.
"Nem zavar, mert azzal amit művelsz, egyre kevésbé mérhető a valódi nézettség. Én például sose néztem, de miattad már legalább 6 nézettséget generáltam neki, a valós pedig kereken 0."
Ahogy mondtam, mindegy hogy a youtube megtekintést vagy megtekintőket számol, mert akkor is ez a Wood van elől.
"Nyilván a sok ezer próféta vallása, melyből 1 se maradt fenn valahogy, kivéve a Bibliából átvettek."
Fennmaradt csak nem akarod elfogadni. Persze sokkal logikusabb a Bibliai verzió ami szerint Isten nem foglalkozik az emberiség 99,9%-ával csak a kis zsidó néppel akiket etnikai alapon kiválasztott mert mint tudjuk Isten rasszista :))) Igen, ez sokkal logikusabb mint hogy Isten az emberiség kezdetétől minden néphez küldött prófétákat :)
"mint hogy Isten az emberiség kezdetétől minden néphez küldött prófétákat"
Mivel ezekről senki sem hallott sehol az égvilágon, értelemszerűen semmi logika nincs benne.
“Mivel ezekről senki sem hallott sehol az égvilágon, értelemszerűen semmi logika nincs benne.“
Te nem hallottál, ne vetítsd ki mindenkire.
Hát, nem sok közöd van a logikához :)
Még ha igaz is lenne hogy nem maradtak fenn róluk írásos emlékek, akkor sem igaz hogy nem logikus mert ez egy elméleti kérdés. Hogy Isten minden néphez küldött prófétákat vagy csak a zsidókhoz, logikai szempontból nem számít hogy van-e kézzel fogható bizonyíték. Ez egy elméleti kérdés és egyértelmű hogy az iszlám szerinti a logikus. Szóval kénytelen vagy beismerni hogy az iszlám szerinti a logikus csak te nem látod a gyakorlati bizonyítékokat vagy nem akarod látni. Egyébként meg a saját Bibliád a bizonyíték. A Bibliából is kiolvasható hogy Jézus az iszlám szerinti próféta.
"Nincs Bibliám. Hogy más vallások profétáit kell az iszlámnak sajátnak hazudnia, megintcsak amellett bizonyíték, hogy mennyire logikátlan az egész."
Fogalmad nincs az iszlámról, akkor nem írnál ilyen hülyeségeket. Ha visszahoznánk az összes prófétát, Isten küldötteit garantáltan a muszlimok mellett állnának teljes mellszélességgel, mert az elvrendszer egy és ugyanaz. Ádám prófétától kezdve Mózesen át Mohamedig. Keresztények és zsidók hamisították meg a saját vallásukat kényük-kedvük szerint. Karácsonyt szerinted támogatná az egy igaz Isten? Árvákra és szegényekre ki gondol? Ez egy igazságos ünnep szerinted? Ősi kínai és hindu vallásban egy igaz Isten szerepelt. Aztán lett ebből kismillió. Ugyanaz a történet. 60 oldalas esszét lehetne írni. Nekem erre nincs időm.
Kellett egy utolsó igaz üzenet, ezt közvetítette Mohamed próféta. Azt, hogy ezt képtelenek vagytok felfogni az nem a mi hibánk.
Meglátjuk halál után, az Ítélet Napján kinek lesz igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!