A muszlim és az iszlám vallású országokban van különbség a nőkkel való bánásmódban?
Vagy például egyes iszlám országokban a 8 osztályt se végezhetik el nők.
Kongó kapcsán: "A lakosság 30%-a római katolikus"
Miért kéne magyarázkodni Kongó kapcsán a pápának bármiért is? A lakosság harmadát se teszik ki a katolikusok.
"Melyik országokban?"
Afganisztánban egész biztos, de az általad hozott Afrika is jó példa, ott is több területről hallottam már, hogy a nőknek semmi lehetősége tanulni. Arról nem is beszélve, hogy sok muszlim területen a nők emancipációja teljesen megfeneklett. Iránban például szó szerint vérbe fojtják a nők egyenjogúságot követelő békés tüntetéseit.
Például a pápa megmagyarázhatná miért keresztény országokban történik a legtöbb nemi erőszak.
“Miért kéne magyarázkodni Kongó kapcsán a pápának bármiért is? A lakosság harmadát se teszik ki a katolikusok.“
És? Ki miatt van háború? Az egész ország kereszteny.
“Több területről hallottam már”😂😂😂
Semmi közöd az egészhez. Féligazságokat puffogtatsz, erre nekem sem idom, sem energiám, ne haragudj.
Még mindig semmi köze az iszlámhoz amiket írogatsz, sehol nem írja a Korán, hogy a nőknek nem szabad iskolába járniuk. Sőt, a nők mindig is nagyon meg voltak becsülve, hercegnőként vannak kezelve. Ehhez képest Európa nagy többségében a 20. század kozepeig kb. állatként voltak kezelve.
Most meg az van, hogy nőket szexualis tárgyként kezelik. Nem látok tiszteletet. De ha nektek ez jó. Nekem mindegy.
"Sőt, a nők mindig is nagyon meg voltak becsülve, hercegnőként vannak kezelve."
Aha, azért lőnek nők közé a tömegbe, ha egyenjogúságért tüntetnek. :)
Kicsit másként értelmezzük a "hercegnőként" való kezelést.
#17:
Hol van ilyen hogy nők közé lőnek a tömegbe egy muszlim többségű országban???
Mit szívtál?
Irán többek között. Nézd meg, milyen brutális módon verik le a jogaikért tüntető nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!