Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A muszlim és az iszlám vallású...

A muszlim és az iszlám vallású országokban van különbség a nőkkel való bánásmódban?

Figyelt kérdés
Van egyáltalán jogaik ezeknek a nőknek,akik ilyen országokba születnek?Megverhetik,megerőszakolhatják vagy megölhetik őket büntetlenül a pasik?

2023. dec. 26. 09:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/168 anonim ***** válasza:
100%

Ki állította ki? :)

Miért állítanának ki a keresztények egy önjelölt tanítót, szektavezért?

jan. 1. 12:05
 42/168 anonim ***** válasza:
13%
Ő a legnépszerűbb keresztény szónok a youtube-on. Őt nézik a keresztények.
jan. 1. 12:23
 43/168 anonim ***** válasza:
100%
Honnan szedsz ilyen hülyeségeket? Életemben nem hallottam róla. Plusz miért néznék önjelölt tévtanítókat? :D
jan. 1. 12:48
 44/168 anonim ***** válasza:
17%
Ha rákeresel a neten, ez a David Wood a legnézetebb keresztény szónok. Hogy te nézed vagy nem, te dolgod :) Viszont sok keresztény nézi és ezt a legalja alakot tekintik példaképnek és hazugságait gondolják igazságnak.
jan. 1. 12:55
 45/168 anonim ***** válasza:
100%
Több, mint 2 milliárd keresztény van, ennek pontosan hányad része is nézi?
jan. 1. 13:07
 46/168 anonim ***** válasza:
0%
A legnézettebb. Ez mindent elmond.
jan. 1. 13:41
 47/168 anonim ***** válasza:
100%

Ne hazudj, nem szép dolog új évet rögtön így kezdeni :)

Megnéztem, legtöbb saját videójának nézettsége 17-23k körül van, amibe azt is beleszámolja a platform, ha hozzád hasonlók 10x megnézték. Ha mondjuk 10k személy nézte meg legalább egyszer, akkor 0,00045%-nyi keresztény nézte :)

A pápa éjféli miséjét élőben 143 ezer fő nézte csak az EWTN youtube csatornáján, ebben nincsenek benne azok a milliók, akik rádión vagy tévén követték.

Mi értelme van hazudoznod, ha minden adat online, pár kattintással elérhető?

jan. 1. 13:48
 48/168 anonim ***** válasza:
0%

Hogy jön ide a pápáról? Én a netes keresztény szónokokról beszélek.

Ennek a David Woodnak van olyan videója amit 3-4 millióan nézték és sok a millió feletti is. Ehhez képest semmi a 143 ezer. Ezek szerint a keresztények inkább néznek egy ilyen legalja hazugot mint ez a David Wood mint a pápát.

jan. 1. 14:01
 49/168 anonim ***** válasza:
100%
Mutasd már ezeket a videókat, meg úgy általában a youtube oldalát, hogy mennyien vannak feliratkozva rá. Mert én elég sok videót átnéztem tőle és a legtöbb nézettsége megáll 20k körül.
jan. 1. 14:05
 50/168 anonim ***** válasza:
34%

Például ezt közel 4 millióan nézték meg:

https://www.youtube.com/watch?v=4of-PbRvdqo

Ez azért jóval több mint a 143 ezer. Mondjuk ha tényleg csak ennyien nézték a pápát a legnagyobb keresztény ünnep alkalmával az 1,4 milliárdból akkor azt jelenti a kutyát sem érdekli a pápa.

jan. 1. 14:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!