Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Írtam bibliai idézeteket...

Írtam bibliai idézeteket papírra, ezt eddig általában hajléktalanoknak adtam, ma is egynek, de sikerült magam rávennem, hogy random embereknek is adjak. 5-től megkérdeztem, hogy adhatok e nekik valamit, de mind elutasították.Miért?

Figyelt kérdés
Azt hitték drogdíler vagyok, vagy el akarok adni valamit?

2023. nov. 13. 19:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szia

Ne add fel, amíg nem kezdeményezel addig nem derül ki,hogy örül e neki.

És ha valaki örül akkor rá emlékezz és ne azokra akik nem.

2023. nov. 15. 11:54
 12/16 anonim ***** válasza:

Nagyon is helyén van a szived, én csak okoskodni akartam. :)

De az embereket leggyakrabban meggyőzni kell. Intellektuális, SzentLélek által felkent érvekkel. Komolyan fejleszted is magad, vagy hogy véded meg a hited ha valaki egyszer csak kérdőre von és ellenáll annak amit állitassz? Mert az idézett szakasz szerint készen kell lennünk megfelelni. Sokszor az is kevés ha valaki a Bibliát nagyon jól ismeri.

2023. nov. 15. 12:00
 13/16 KZitus ***** válasza:

Azt tapasztalom, óriási szükség van ma a kedvességre, megértésre, együttérzésre, empátiára, és amikor az ember "tele" van ezekkel, akkor az meglátszik a gesztusból, hangból, és ez (általában)mindig kedvező fogadtatásra talál.

Szörnyen le vagyunk sajnos napjainkban terhelve, de a Krisztus "igája" könnyű, és azt ígérte, felüdülést találunk nála. Nos ez a "töltőállomás", hogy ne álljunk be a leterheltek soraiba. Ez segít.

2023. nov. 15. 15:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Okádok az idézetektől, amikor a social médiát és telefossák velük, bárgyúbbnál bárgyúbb megnyilvánulások közepette. Én úgy hajtanálak el a ptschäba, hogy csak úgy füstölne. Pedig amúgy egy halál kedves, higgadt, rendes csóka vagyok, de ez kihozna a sodromból.
2023. nov. 23. 13:04
 15/16 Jégszív ***** válasza:

Szerintem ezekből a hozzászólásokból pont a lényeg maradt ki:

UGYAN MINEK?

2023. nov. 27. 16:38
 16/16 KZitus ***** válasza:

lehet, te nem látod/találod a lényeget...pedig oda van írva.

....kedvességre, megértésre, együttérzésre, empátiára... - ezért.

2023. nov. 27. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!