Miért baj az a szüleimnek és a mamának, hogy valamikor bibliai idézeteket írtam papírdarabokra és random helyekre odaraktam(suli, bolt, meg ilyenek)?
Nem értik, hogy kamasz vagy. Elfelejtették milyen az. Emellé még nehezen tűrik a másságot.
Én gyermekem lennél simán megérteném. Aranyosnak gondolnám. Persze meg lenne róla a felnőtt és tanult véleményem is, de ettől még ez egy jó dolog, amit simán éltetnék, hogy csinálj, ha neked ez jó. Aztán ki tudja... A sors segít az efféle üzeneteket jó helyre eljuttatni.. Én még nem bánkódtam azon, hogy elhagyok valamit.
4
Az nem keresztény, aki nem tartja Jézust Istennek!
Hány éves vagy?
Mert ha 10, akkor még elmegy ez a viselkedés.
#6 nem
#7 több
#8 Tudom, de nem szemétnek tervezem. Sokkal könnyebb, mint csak úgy valakinek mondani. Az nekem túl nehéz.
Idéznéd hol írtam h a jehovások keresztények? azt írtam, hogy “keresztény tartalmat”, nem jehovásat, elvonatkoztatva az 1-estöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!