Origami23 kérdése:
Ha teljesen random kiválasztunk a teljes humán populációból egy egyént, akkor mekkora a valószínűsége annak, hogy az illető sátánista?
Figyelt kérdés
Vagy ha ezt nem tudjátok akkor szerintetek milyen információkat kell gyűjtenem ehhez? Bele kell vonnom a földrajzi tényezőket is? Egy tanulmányhoz kell, köszönöm előre is!2016. márc. 13. 21:30
1/8 anonim válasza:
attól függ,hogy melyik kocsmából szeretnéd azt az egyént
2/8 anonim válasza:
Van egy Lucifer nevű kocsma, amúgy:)
3/8 anonim válasza:
valószínűségszámítás: kedvező osztva az összessel, esetünkben a sátánisták száma osztva a föld lakosságával. keress pontos számadatokat. remélem nagyon kicsi számot fogsz kapni :P
4/8 Ozmium42 válasza:
100%, hogy találsz vallást/felekezetet, amely szerint a választott egyén sátánista.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszoka! :)
2016. márc. 13. 22:01
6/8 A kérdező kommentje:
t
2016. márc. 13. 22:01
7/8 anonim válasza:
A világ gazdagabbik, unatkozó felében, a 20 év alatti populációban fogsz találni néhányat, de nem sokat. Mondjuk tízezer főből egyet.
8/8 anonim válasza:
Én 10000-nél kicsit kevesebbet mondanék, 5-6ezer emberből egy lehet a korrekt szám szerintem. Földrajzi tényezőket pedig persze, hogy bele kell vonni, az Iszlám Állam területén például biztosan nem találnál egyet sem, meg persze egy afrikai országban sem örvendhet nagy hódításoknak a vallás. Európában és az Egyesült Államokban rengeteg van, Ázsiában fele annyi szerintem, mint az előbb említettekben, de azt is figyelembe veheted, hogy milyen jellegű Sátánizmusról van szó, vannak, akik LaVey Sátánizmusát például nem tekintik annak, mégis jelentős százalékát adják a hívek a Sátánista halmaznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!