Lehetséges, hogy a telefonos Facebook Messenger random "jelenleg elérhető"-nek ír ki valakit, pedig közben az illető nem is használja a telefont?
Az én (ugyanolyan) messengerem kiírja, mikor rámegyek a nevére, hogy aktív most, vagy hogy az volt pár perce, ennek ellenére az illető azt mondja, nem is használta a telefont abban az időpontban.
Egyébként állandóan bekapcsolt mobil nete van és az alkalmazás sincs bezárva, fut a háttérben, de mégis mondjuk csak óránként írja elérhetőnek. Éjjel mikor tényleg nem használja a telefont, akkor nem is írja ki, hogy elérhető. Most vagy az alkalmazás hazudik, vagy ő? Légyszi mondjatok véleményt, tapasztaltatok-e hasonlót, mert nagyon fontos lenne, köszönöm!
Tapasztalatom szerint totál össze-vissza mutatja.
Van amikor kiírja, hogy 2 órája volt elérhető, mégis 3 másodperce küldött üzenetet a messengerből. Ugyanígy kiírja, hogy 15 perce volt elérhető, mégsem mutatja, hogy elolvasta volna, főleg nem válaszolt volna, pedig (jó, 10000000%-ra nem lehet mondani) biztosan válaszolt volna rá.
Esetleg csinálni kellene egy tesztet, hogy egymás mellett vagytok, és akkor megnézitek mikor mit ír ki, de tényleg olyan fontos ez? Ha nem bízol benne, akkor felesleges ennyire komolyan venned, ráparáznod a dologra, nem ér ennyit az egész.
Köszi a válaszokat, ez azért megnyugtató. Az a helyzet, hogy lassan már jobban bízom a gépekben, mint az emberekben. :D Egyébként tudom, hogy bíznom kellene benne és hülyén is érzem magam, mert ilyeneken parázok, de ilyen gyanakvó az alaptermészetem. :D Szerencsére amúgy elég őszinte típus, de jobb azért figyelni ilyen apróságokra is.
Egyébként ment a zöld kéz, várom a további tapasztalatokat :)
Feleségem és lányom telón beszélgettek a messenger aktívak mutatta mindkettőjüket!
Egyik este feleségemnek küldtem üzenetet amit nem kapott meg mert ki volt kapcsolva a wifije! Egész éjjel elérhetőnek mutatta a messenger!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!