Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan érjem el, hogy a...

Hogyan érjem el, hogy a családom keresztény legyen?

Figyelt kérdés
Apukám nem hisz Istenben, anyukám hisz, de mellette sok keleti dologban is, öcsém elvileg hisz benne. Egyáltalán nem szoktunk beszélni Istenről otthon. Nekem szükségem lenne közös családi hitéletre, közösen dicsőíteni Istent, Bibliát olvasni meg ilyenek. Attól tartok, hogy ez nem fog összejönni, azt se tudom, hogy kezdjem.

2023. nov. 12. 14:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
50%
Sehogy. Attól hogy a te agyad átmosta egy szekta, ők még maradhatnak normálisak.
2023. dec. 8. 21:56
 22/25 A kérdező kommentje:
#21 Milyen szektáról beszélsz?
2023. dec. 9. 08:58
 23/25 anonim ***** válasza:

#22: Amibe tartozol. Nem te írtad, hogy kersztény lettél és közösen akarod dicsőíteni a bibliát, amit a papság saját kénye kedve szerint alakított, hogy alázatos szolgákat neveljen?

Meg hát amúgy az emberiség többsége nem is ebben hisz.

2023. dec. 9. 11:28
 24/25 anonim ***** válasza:
Nézd meg a fő keresztényeinket. Orbán, Semjén, meg a többiek. Szépen járnak templomba, közben meg a legnagyobb bűnöket követik el. Ez neked a minta?
2023. dec. 9. 11:29
 25/25 A kérdező kommentje:

1. Nem tartozok semmilyen közösségbe, szimplán keresztény vagyok.

2. Bibliát tanulmányozni és Istent dicsőíteni.

3.Akiket felsoroltál azok álkeresztények.

2023. dec. 9. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!