Hogyan érjem el, hogy a családom keresztény legyen?
Figyelt kérdés
Apukám nem hisz Istenben, anyukám hisz, de mellette sok keleti dologban is, öcsém elvileg hisz benne. Egyáltalán nem szoktunk beszélni Istenről otthon. Nekem szükségem lenne közös családi hitéletre, közösen dicsőíteni Istent, Bibliát olvasni meg ilyenek. Attól tartok, hogy ez nem fog összejönni, azt se tudom, hogy kezdjem.2023. nov. 12. 14:28
1/25 anonim válasza:
Megélni majd a saját családodban. Értük meg imádkozz.
2/25 anonim válasza:
Sehogy. A saját örömödért, igényedért akarod, és ezt hívják önzésnek.
"Ha valaki énutánam akar jönni, tagadja meg magát, vegye fel naponként a keresztjét, és kövessen engem!" (LK 9.23) Ennyi a teendőd.
3/25 anonim válasza:
Elgondolkodtató a 2. is, bár egy kicsit nyers.
-1-
4/25 anonim válasza:
Jézusom, most kajak egy gyerek akar egy kisgyereket meg egy felnőttet megtéríteni?
Most szólok, hogy ne is próbálkozz.
5/25 A kérdező kommentje:
Kedvesebb hozzászólásokra számítottam:(
2023. nov. 12. 14:55
6/25 A kérdező kommentje:
#2 Nyílván az ő érdekükben is akarom, mert nem akarom, hogy a pokolra kerüljenek. De most az miért baj, hogy ha azt írom, hogy szeretném ha lenne másokkal közös hitéletem? Már ez is baj...
2023. nov. 12. 14:57
7/25 anonim válasza:
Igen, a kérdező ezek szerint gyerek és ötlete sincs a világról.
8/25 anonim válasza:
Keresztények egyik fő szabálya: elfogadás. Ebben hol az elfogadás?
9/25 A kérdező kommentje:
Az mitől nem elfogadás, ha azt szeretném, hogy keresztények legyenek ők is? Elfogadom, hogy nem azok, igaz jobban örülnék, ha azok lennének.
2023. nov. 12. 15:20
10/25 anonim válasza:
Magánügyük.Abban tévedsz hogy keresztény vagy , az semmi hogy olcavgatsz és elhiszel bármit , templomba képmutatóskodsz mindent a gonosznak tartasz mert a szekta a csuhás a pápa ezt hazudja . Téged negszállt valami térítő zagyvaság jot akarsz erővel kenyszerrel mert letelik a kritikus idő . Inkább tarts önkritikat zaklató misszió helyett .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!