Miért itélik el sokan a zsidókat?
Nem nehéz utánanézni kinek van igaza:
Látható hogy 1946-ban alig volt zsidó kézben terület. Ma meg szinte nincs is már palesztin kézben terület.
1946-ban nem is létezett még Izrael, így eleve nem releváns az összehasonlítás.
Másrészt ez sem ad neked igazat, hisz eleve nem is volt senki aki tagadni próbált bármit is a linkelt képről.
Nem értesz magyarul? Hol írtam olyat hogy 1946-ban létezett Izrael?
Azt írtam 1946-ban alig volt zsidó kézben terület. Ezen mit nem lehet felfogni?
"Az miért nem releváns hogy 1946-ban alig volt zsidó kézben terület, ma meg szinte minden terület Izraelé?"
Mert a vita során sehol senki nem is vitatott ilyesmit.
"Mert a vita során sehol senki nem is vitatott ilyesmit."
Akkor mit vitatsz? Hogy ez a területfoglalás nem volt jogos?
Ezt írtad:
"Az izraeli támadások és területfoglalások pedig minden esetben a palesztin agresszióra adott válaszreakció volt. Amióta csak Izrael megalapult, sohasem törekedett se népirtásra, se háborúra."
Ezért kérdezem hogy akkor szerinted jogos Izrael területfoglalása?
Én azért ítélem el őket, mert sócsökkentést csinálnak és propagálják a mérgező kálisóval sózást és káliumvegyületekkel műtrágyáztatnak.
Elítélem őket azért továbbá, mert létrehozták a kommunizmust.
Valamint azért is elítélem, mert a zsidó bankárcsaládok, mint pl: Rotschild veszélyesek az anyagi biztonságunkra nézve. A zsidók nagyon átvették a hatalmat pénzügyileg.
Elítélem őket azért, mert létrehozták a kereszténységet és az Iszlámot. A Korán és a Biblia is az ő művük.
Elítélem azért őket, mert a kereszténységgel inkvizíciót végeztek, keresztes hadjáratokat folytattak.
Elítélem őket azért, mert az Általuk kitalált Isten (Jahve,JHWH) gonosz és vérszomjas, rasszista.
De én csak leírom, hogy mi a probléma, azért ne töröljétek ki a válaszom :)
De ha kitörlitek is nem érdekel.
Az emberek általában ezek miatt ítélik el a zsidókat.
Meg szerintem nem vagyok antiszemita, mert ezek a dolgok mind jogosak.
Jajj tényleg a Lemegetont kifelejtettem. Salamon kis kulcsait.
Elítélem őket azért, mert az eredeti Isteneinket démonizálták a Lemegetonban(Salamon kis kulcsai)
Azért is elítélem őket, hogy azt hazudják, hogy a desztilláltvíz mérgező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!