Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit jelent az erőszakos térítés?

Mit jelent az erőszakos térítés?

Figyelt kérdés
2023. okt. 11. 10:45
 1/4 anonim ***** válasza:
49%
Ennek temérdek módja van, kezdve a gyermekek, csecsemők megkeresztelésétől,a gyilkolással való fegyegetésig(muszlimok).
2023. okt. 11. 16:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy normális. Zárójelben oda írtad muszlimok. Pesten több mecset van, és szerintem még senkit nem fenyegettek meg halálosan hogy most azonnal gyere be és térj meg. A csecsemő megkeresztelèshez miért nem írtad oda (katolikus keresztények)?
2023. okt. 11. 19:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Dolgoztam Pakisztánban és kedves barátom,kollegám Egyiptomban keresztény misszió vezetője volt 15 évig.

Abban az iskolában,amit építettem,több keresztény tanárt gyilkoltak meg vallási okokból.

Azokban az országokban,ahol még nincsenek többségben, MÉG nem gyilkolásznak,de Európa "No Go"zónáiban már elkezdték.

Sajnos a csecsemők megkeresztelésében nem csak a r. katolisok az egyedüliek.

2023. okt. 12. 07:58
 4/4 KZitus ***** válasza:

Szia

Nekem Szent István jutott eszembe, aki megölte a testvérét, mert nem akarta keresztény vallást, vagy gondolj az indiánokra, akiket erőszakkal térítették meg, sokuk halálát okozva.

2023. dec. 6. 19:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!