Van esély ilyen közösség létrehozására?
Programokat szervezni, azaz egy hónapban egy alkalommal találkozni és Istenről beszélgetni, közben jól érezni magunkat, pl kirándulás, strandolás közben.
Azt látom, hogy elfordulunk a lényeges dolgoktól, vajon működhetne egy ilyen dolog a mai világban? Ha igen, akkor hol célszerű szervezni ilyet?
Én követem Jézust, keresem az Istent a magam módján. De temlomba nem járok, elsőáldozó sem vagyok, nem is gyóntam papnak soha.
Je Krisztus Bibliai tanításai szerint igyekszem élni, noha a halál utánról és a teremtésről más elképzeléseim vannak, mint a hagyományos kereszténységnek, melyektől nem is tudok elvonatkoztatni. De van egy erős bizonyságom Jézus Isten mivoltáról.
Én példáúl beleférnék a kirándulós strandolós csapatba?
Igaz sajnos vidéki vagyok távol Budapesttől, tehát nem tudom, meg tudnám-e oldani ezt, igaz vannak szabad hétvégéim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!