Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van esély ilyen közösség...

Van esély ilyen közösség létrehozására?

Figyelt kérdés

Programokat szervezni, azaz egy hónapban egy alkalommal találkozni és Istenről beszélgetni, közben jól érezni magunkat, pl kirándulás, strandolás közben.

Azt látom, hogy elfordulunk a lényeges dolgoktól, vajon működhetne egy ilyen dolog a mai világban? Ha igen, akkor hol célszerű szervezni ilyet?

ma 12:09
 1/4 anonim ***** válasza:
El tudnád fogadni más eltérő véleményét egy keresztény kérdésről? Hogy reagálnál olyanra, amit másképp hiszel?
ma 12:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Épp ez lenne a jó, hogy sok nézőpontot megvitatnánk. A célom az lenne, hogy vegyes legyen a közösség, legyen katolikus meg Jehova tanúja, református… De a lényeg egy legyen, Jézus követése.
ma 12:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha Jehovás lesz ott vagy más szektás, akkor nem sokan lesztek rajtuk kívül. Lehet nem is engedik el őket pl.
ma 12:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Én követem Jézust, keresem az Istent a magam módján. De temlomba nem járok, elsőáldozó sem vagyok, nem is gyóntam papnak soha.

Je Krisztus Bibliai tanításai szerint igyekszem élni, noha a halál utánról és a teremtésről más elképzeléseim vannak, mint a hagyományos kereszténységnek, melyektől nem is tudok elvonatkoztatni. De van egy erős bizonyságom Jézus Isten mivoltáról.

Én példáúl beleférnék a kirándulós strandolós csapatba?

Igaz sajnos vidéki vagyok távol Budapesttől, tehát nem tudom, meg tudnám-e oldani ezt, igaz vannak szabad hétvégéim.

ma 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!