Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hívőtársak online online...

Hívőtársak online online közösség létrehozására? Valaki? (20F)

Figyelt kérdés

Sajnos nincsen közösségem és arra gondoltam, hogy esetleg itt megpróbálnék úgymond toborozni embereket, akik esetleg hasonló helyzetben vannak, de ettől függetlenül bárkinek örülnék.

Salgótarjánban lakom és sajnos a vasárnapi misén való részvételt leszámítva nem nagyon van közösségi életem, szóval nincs senki akikkel együtt megélhetném a hitemet.

Szóval gondoltam, hogy esetleg itt megpróbálkozom, hátha lesz valami, aztán valamilyen úton módon kitalálnánk valamit.

Akár csak írásban beszélgetni közösen ilyen hitbéli dolgokról vagy ha esetleg a közelben van valaki vagy netán valakik akkor a személyes találkozásokat/ összejöveteleket is megoldhatnánk valahogy.

Csak egy ötlet, de tényleg ha van valaki, aki vevő erre az írjon kérem.

2023. márc. 5. 22:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Rose are red, violets are blue, come the Garden where you can bloom too.

[link]

2023. márc. 5. 23:40
 2/5 A kérdező kommentje:

1-es

Sajnos nem tudom megnyitni.

2023. márc. 5. 23:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Erigyél már moré! Ne egessed itten a sálgóijakat! Inkább ismerkedős csopi kene , nem ilyen vallási baromság!
2023. márc. 6. 00:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Utolsó, az ismerkedős "csopik" vannak tele romával. Pl. a facebook társkeresőn olyan fejek vannak, hogy kiráz a hideg...
2023. márc. 6. 19:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Én szívesen beszélgetek hitbéli dolgokról bárkivel.
2023. márc. 9. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!