Ha egy ateista, nem megkeresztelt ember vegszukseg helyzetbe kerül és imádkozni kezd azt meghallgatja az isten?
Van értelme imádkozni ha nem vagy megkeresztelve?
Akor ha pl az életed vagy a gyermeked élete a forrog kockán hívhatód segítségül az úr nevét?
Mond valamit a nem keresztelt ember imajarol a biblia?
A zuhanó repülőn, nincsenek ateisták...
Egyébként bármikor bármilyen állapotból fordulhatsz Isten felé, sose késő megtérni, mindannyian ugyanazt kapjuk tőle életünk végén. Ahogy az előttem lévő is írta, jobban örülnek a mennyben 1 megtérőnek mint 99 igaznak:)
"A zuhanó repülőn, nincsenek ateisták..."
Nem tudom, ezt a hülyeséget ki találta ki, de akkor sem lesz igaz, ha tízezerszer leírják!
Aki ateista, az mindenhol az, még a zuhanó repülöben is.
12# nagy szükségben nem hiszem el hogy nem gondolsz valami nálad nagyobb erőre ami segíthet.
Sokan az újjászületésben hisznek ateisták közül ok se hisznek egy istenben se mégis kell valami halál szemlélet.
Különben mi van mi is csak biológiai gépek vagyunk ? Semmivel se vagyunk mások mint a mesterséges innteligencia ?
Ha egy ateista imádkozni kezd, akkor az nem is ateista.
De pontosítani kéne melyik fajtáról kérdezel, a divatmajom ateistákról, a keresztényekről, akik ateistának kiadva magukat próbálják lejáratni a közösséget, vagy az igazi ateistákról?
Az első és a második csoport szokott imádkozni, de isten nem hallgatja meg az imájukat, mert nem létezik. A harmadik csoport tudja ezt, ezért nem vár a sült galambra, hanem tesz, vagy próbál tenni az élete jobbá tételéért.
A nem megkeresztelt emberek egy csoportja ugyanúgy vallásos és ugyanabban az istenben hisz, mint a megkeresztelt emberek(az iszlám vagy a judaizmus), de az ő imáik se kerülnek meghallgatásra, a fentebb leírt okok miatt. Azonkívül még számos másik vallás van, aminek nem követelménye a megkeresztelkedés, mégis imádkoznak a követőik és van, hogy úgy gondolják, az imáik meghallgatásra kerültek az imádott istenük által.
Egy ateista nem imádkozik, mivel nincs neki kinek. Nem hisz benne.
Aki imádkozik, az nem ateista, csak legfeljebb nem keresztény, hanem más hitű.
Ennek ellenére a kívánságait meghallja az isten. HA létezik.
Azt a megfigyelést nem egy elvarázsolt ember találta ki,hanem olyan katonák tapasztalata,akik ateistákkal repültek és ezt tapasztalták,amikor lelőtték a gépüket:
"A zuhanó repülőn, nincsenek ateisták..."
Lehet egész eddigi életedben ez volt a legfontosabb cselekekedeted, hogy imádkoztál azért a gyerekért és Isten meghallgatta:
Péld 31:8 Nyisd meg a te szádat amellett, aki néma, és azoknak dolgában, akik adattak veszedelemre.
Már csak annyi kellene, hogy az ő szeretetét is megismerd Jézusban.
19# ki tudja. elég bizonytalan egy helyzet volt ez az életemben.
Enis bűnös ember vagyok sok bűnöm van sajnos olyan szenvedelyeim vannak ami miatt én sose leszek erkölcsös ember .
Ha megkeresztelkednek újra elbuknek a vágyaim miatt.
De a gyermekem majd azt akarom hogy ismerje meg a bibliát ismerje meg a hitet és ha úgy érzi persze szabad akaratából tudatosan keresztelkedjen meg .
Kisbaba ként is megkereszteltethettem volna. de úgy vagyok vele jobb ha ezt tudatosan teszi az ő döntésébol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!