Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Biblia alapján van erre...

Biblia alapján van erre valami kiskapu?

Figyelt kérdés
Egy olyan betegség teljesedik ki az életemben, ami miatt a megvakulás folyamata zajlik nálam. Mivel a közegem nem segítő, támogató, értsd eddig a pillanatig, míg csak ment dolgoznom kellett, hogy egyek, s gondoskodjam a gyermekeinkről, fizikai munkák terén sem kapok segítséget, pedig egyre lassabban megy, férjem még csunya megjegyzést is tett, hogy ezentúl el kell tartania- pedig nem, szep rokkant ellátást kapok mostantól-szóval pár hete az öngyilkosságot fontolgatom.Nagyon szeretném, ha véget érhetne az életem most már. Csakhogy keresztény vagyok, e szerint öngyilkosság után pokolba kerülnék. Nincs erre valami kibúvó? Vagy kerhetem Istent, hogy vegye el végre a földi életemet? Milyen megoldás lehetne erre, ha én nem szeretnék ilyen állapotban létezni, és nem is tudok.

2023. szept. 24. 16:23
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Szeretném, de tényleg nem látok kiutat ebből most. Annyira egyedül vagyok. A férjem kicsit gépszerű, nincs empátiája, azzal védekezik, hogy úgy csinál, mintha nem lenne a betegségem. Nem érti, hogy nekem nehéz és rossz. És a0ttól szenvedek a fizikailag beállt korlátozottságom miatt még, hogy nagyon egyedül érzem magam.Az emberekhez mar nem fordulok, mert nem értik, el sem tudják gondolni, hogy miken megyek keresztül nap mint nap egy közlekedésnél, egy vásárlásnál, a szégyen az esetleges apró karambolok, vagy a lassúságom miatt.a nehézseg a tajékozódásban, és nincs akivel egyáltalán beszélgetni tudnék erről, mert egy ufó vagyok. Próbáltam a pásztorral, de neki az az élete problémája?, hogy melyik autót válassza, nem tud ekem mit mondani. Persze, azt is hallottam ekeget, hogy a bűn miatt van. Hát ertem én... csecsemőnek nax a felmenői bűne miatt, imádkoztam én már ezekért a dolgokért....de most tényleg a végét járom.
2023. szept. 24. 17:50
 12/34 anonim ***** válasza:

Jézust kérdezted ? Merre vezet ?

Gondold el, mi történik Veled, ha meghalsz és találkozol Jézussal...

Én ha a saját halálomat végig gondolom, örömbe öltöztetem magamat addíg míg odaérek Jézushoz .... végre megláthatom Őt ... aztán jól megölelgetem . Érdekes módon ezek után a lelkemben rend lesz.

Sikerült rácsatlakoznom a mennyei életerő forrására.

Ezt úgy is el szoktam érni, ha csak imádom Jézust.

Mindenképpen maradj, pihenj meg Benne és várj Rá, mit üzen... keresd a Bibliádban.

Borulj le lábai elé...

Szóval kell, hogy kapj választ Tőle.💞😇 🙏🙏🙏

2023. szept. 24. 18:01
 13/34 Demion ***** válasza:
44%
Kérdező, a Biblia nem megoldás mindenre, főleg nem az egészségügyi és emberi kapcsolati problémákra. Javaslom az Egészség rovatban feltenni a kérdést 'pszichológia' kulcsszóval ellátva, mert itt nem fogsz értelmes választ kapni a problémádra.
2023. szept. 24. 18:23
 14/34 Hussaro Hungaricus ***** válasza:
56%

Néhány tévedés helyreigazítása:

A földi/anyagi világ nem igazságos és egyre inkább nem az, hiszen Sátán a fejedelme, aki egyre inkább uralkodik az anyagi világon míg betetőzésekor színrelép Isten és legyőzi Sátánt, a világot pedig megsemmisíti, majd újjáteremti.

Sajnos rengeteg ember igazságtalanul/ártatlanul szenved más emberek által vagy "ismeretlen" okból. Például bűn nélküli csecsemők drogfüggők, különböző rákosak, kínhalált halnak. De nagyobb gyerekek és felnőttek is. Családok mennek szét más hibájából pl. uzsorahitel miatt stb. stb.

Népek háborúznak, ahol egyre inkább civiliek halnak, iszonyú dolgok történnek a világban! Afrikában, Dél-Amerikában sok-sok millió ember szenved olyan sátáni elnyomástól, amilyen még nem volt a földön.

Virágzik a gyermekkereskedelem, a szervkereskedelem...

A nyugati (profitorientált) cégek kizsákmányolása, modern rabszolgasága el is törpül a fentiekhez, pedig ez is a sátáni rendszer része.

Szóval nem, nem úgy van, hogy az úgynevezett karma vagy isteni igazság még az életünkben jelentkezik.

A legtöbb ember élete nyomorúság. Kinek jobban, kinek kevésbé. A lényeg, hogy az itteni x éves életünk alatt azon dolgozzunk, hogy az utána következő örökkévalóságban jó életünk/helyünk legyen, amit viszont már a földön elért érdemek szerint kapunk! (Egyébként minden hagyományos vallás ezt tanítja.)

Sok embernek van keresztje, amitől szenved és vinnie kell életében olyan tudattal, hogy Istenért, más emberekért teszi - meg is kapja méltó jutlmát érte!

Néhány embernek meg semmi földi gondja nincsen, emiatt elbízzák magukat vagy alapvetően az Ördöggel cimborálnak, azért nincs látszólagos problémájuk és így a kárhozatra kerülnek.

Érdemes egy-egy szent ember életét tanulmányozni, miről mondott le, min ment keresztül hogy közelebb kerüljön Istenhez, végül a Mennyországba kerülhessen!

A Biblia és Jézus Krisztus élete abban ad segítséget, hogy kibírja az ember és a paradicsomi remény sose halványodjon el!

Neked is csak ezt tudom mondani és teljes szívből remélem, hogy csoda történik veled és meggyógyulsz! Ezért imádkozom.

2023. szept. 24. 19:33
 15/34 A kérdező kommentje:
14. Köszönönöm a válaszod, ez jelentett végre hosszú idő után valami aha élményt.én is ilyesmijre jutottam az utóbbi évek alatt, csak most nagyon megfáradtam a kitartásban. Köszönöm az imát is, szükségem van rá.
2023. szept. 24. 19:44
 16/34 anonim ***** válasza:
89%
Tényleg ezt tennéd a gyerekeiddel?
2023. szept. 24. 21:44
 17/34 anonim ***** válasza:
0%
Szia. Azt mondod ufó vagy, és keresztyén. A kettő kizárja egymást. Aki ilyet mond az okkultan fertőzött. Nem vagy igazi keresztyén, ha az akarsz lenni,tarts bűnbánatot, és térj meg. Amit mondtál, az valótlanség.
2023. szept. 25. 01:40
 18/34 A kérdező kommentje:
Nem, amit mondtam az szimbólum, a ritka betegséggel élők különc életére. Néha olvass verseket, Adyt, Parti-Nagy Lajost, meg az Énekek Énekét, az is tele van hasonlatokkal. Szomorú a hozzászólásod számomra.
2023. szept. 25. 02:13
 19/34 anonim ***** válasza:
9%
Szia. Aki keresztyén, nem mondja magáról, hogy ufó, sem valóságból, sem szimbólumból.
2023. szept. 25. 04:12
 20/34 anonim ***** válasza:
74%

Szia!

Zoli vagyok,már írtam és imádkozom érted.

Kérlek hallgasd meg az én történetemet!

Magyarországon látogattam meg 3 gyermekemet és testvéreimet.

Az egyik sógornőm annyira súlyosan bántotta az igen nagyra becsült bátyámat,hogy infarktust kaptam tőle.(Mint kiderült, a legveszélyesebb helyen lévő vénám a szívem hátsó felén 99%-ban elzáródott s a vérem olyan ragacsos volt,mint az avas zsír és a szívem olyan össze-vissza vert,mint egy igazi Harley-Davidson.)

Varsói átszállásomkor- az infarktus után- olyan erőtlenül botorkáltam át a reptér egyik végéből a másikba,hogy majdnem belehaltam.

Itthon-Kaliforniában-,amikor rámnézett az ügyeletes orvos,azonnal az intenzívre küldött s amikor kértem,hogy legalább hallgassa meg a szívem előtte azt kérdezte minek? Hogy közben leálljon a szíve?

Másnap reggelig,a műtétig drótok,csövek javították a szívem és vérem állagát.

Imádkoztam:

"Ó Megváltóm! Talán észlelésem néhány perce múlva találkozom Veled és megköszönhetem ezt a csodálatos 58 évet,amit nekem ajándékoztál! Megölelhetlek s megkérdezhetem miért voltál hozzám ilyen bőkezűen jó!

Bár erre nagyon vágyom, azért el tudnám képzelni mit tehetek még gyülekezetemért,gyermekeimért,feleségemért,barátaimért....Rád bízom ezt!.."

Az intenzív ápolói 5 percenként ellenőrizték,hogy élek-e még,mert túlzottan nyugodt voltam....Túléltem és új lendülettel kezdtem szolgálni Nagy Orvosomat és azokat,akiket rám bízott.

Ez 6 éve történt.

2023. szept. 25. 05:04
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!