Biblia alapján van erre valami kiskapu?
Keresd Isten akaratát. Neki nem hiszem, hogy ez a betegség az akarata, Jézus sosem cimbizett a betegséggel, ellenkezőleg. Ha mást nem, akkor megvigasztal és erőt ad és örömöt, de nem hiszem, hogy csak ennyi lenne.
Ha még nem tetted, vizsgáld meg, nincs-e valami bűn az életedben, és térj meg belőle, ha van. Isten szeret és jót akar neked, de ehhez törekedni kell a bűnök elhagyására.
Nincs, de bármilyen rossz is most a helyzet, talán így se annyira rossz, mint annak az ártatlannak, akit megvesszőztek, megvertek, embertelen nehéz keresztet tettek vállaira, amit neki kellett kivégzése helyére vinni, szögekkel rászegezték, majd megölték. Még se mondta út közben, hogy én inkább kinyírom magam.
A keresztények az élet nehézségeit, terheit, fájdalmait olyan méltósággal igyekeznek viselni, hogy ebben is eggyé válhassanak Krisztussal.
Persze nem minden keresztény, de ez lenne egy cél.
Az pedig hülyeség, hogy ezt az állapotot a bűnök okoznák, hiszen ezt Jézus is megmondta egyik gyógyítása során.
Annyi bizonyos,amit az előttem író is írt,hogy Isten nem akarja a betegséget és halált. Azt Sátán,az élet ellensége akarja.
Sátán egy legyőzött ellenség! Krisztus,a kereszten örökre legyőzte.
Ő,a te életedben is legyőzheti ismét, de ezt kérned kell,kérnünk kell!
Igen,NEM tudhatjuk,hogy Isten miért engedte meg neked ezt az emberpróbáló betegséget,de van kiút belőle!
Igen,talán van valami tanulnivalód,melyre éppen ez a megengedett betegség hívatott megtanítani.
Én,ismeretlenül is imádkozom érted.
Örülnék,ha elárulnád becenevedet,hogy azt névvel is tehessem!
Zoli Pásztor
Az öngyilkossággal azoknak okozol fájdalmat, akik szeretnek téged, és azoknak okozol örömöt, akik gyűlölnek téged.
Mivel Isten szereti legjobban az embert, ezért neki fáj a legjobban ha valaki öngyilkos lesz, és mivel a sátán gyűlöli a legjobban az embert, ezért ő örül a legjobban ha valaki öngyilkos lesz.
Kérlek szépen hogy ne legyél öngyilkos.
Ha szeretnéd, én is imádkozom érted.
Nyilvánvaló,hogy a génhiba NEM lehet sem az"eredendő bűn",sem a te bűnöd következménye!
Elődeid közt volt,lehetett valaki,aki miatt a vérvonalban létrejött ez a betegség,ami nyilván nem volt Ádámban és Évában.
Nem dolgunk hibáztatni senkit ezért senkit!
A mi dolgunk kérni Nagyorvosunkat a gyógyításra.
Egy másik dolog,a bűneink kérdése.
Minden bűn,a legparányibb önzés is és a legkegyetlenebb szálini is kárhozatra érdemesít, de!
Krisztus kegyelme minden, MINDEN bűnt elfedez,ha hittel kérjük!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!