Miért vagyok rosszul ha imádkozom meg a hittel, Istennel, túlvilággal, Sátánnal azaz vallási dolgokkal foglalkozom?
Ha imádkozom, bibliázom, vagy Isten vagy a Sátán, Túlvilág, mennyel pokolal foglalkozom mindjárt rosszul érzem magam olykor... ha pedig nem foglalkozom a vallasal, ezekkel a dolgokkal semmi bajom. De ha igen félek a túlvilági lénytől legyen az Isten vagy Ördög vagy bárki.
Egyébként keresztény református vagyok, annak lettem keresztelve. Szüleim is reformátusok, többi rokonom romai katolikus.
Nyilvan azert vagy rosszul mert beragadtal a mitikus gondolkodasba es tulstresszelteted magad.
Erdemes elmenni pszichologushoz es kevesebb ezospiri oldalt olvasni marika neni.
hogyan vagy rosszul, miben nyilvánul meg a rosszullét? mit érzel?
hány éves vagy és mióta tart ez?, a szüleid vallásosnak neveltek?
Mert nem magaddal, a te vallásoddal foglalkozol, a te elméddel és annak teremtményeivel, hanem valami istenkáromló ideával, amihez semmi közöd, nem érted, és ellentétes is mindazzal ami vagy, ami a te igaz fényed.
Félsz valamitől, ami nincs, mert nem tudod, hogy nincs, és nem tudod mi az.
Valamint félsz valamitől, ami minden képzeletedet leírhatatlanul sokszor felülmúló csoda és igaz valóság, mert nem tudod, hogy van, és nem tudod mi az.
Magaddal foglalkozz ha isten felé szeretnél haladni. Isten azt vágyja neked, hogy ismerd meg magad, szeresd magad és egyre közelebb kerülj hozzá. Minél igazabb vagy, annál közelebb vagy a valósághoz, ami ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!