Ha büdös van, akkor arra szoktál megjegyzést tenni, vagy nem foglalkozol vele?
Figyelt kérdés
Bármilyen helyzetben, illetve egyedül vagy társaságban is. Ha mész az utcán és ott érzed, vagy ha társaságban valaki elereszt egy büdöset, azt te szóvá teszed vagy nem? Én szoktam mindig, valamiért ösztönösen mondom hogy fú de büdös van (ha tudom hogy milyen akkor hozzáteszem, például ganéjszag), akkor is ha egyedül megyek, meg társaságban is meg szoktam törni az ezirányú csendet. Lehet hogy rossz szokás, de nem nagyon viselem a bűzt.2023. ápr. 23. 18:18
A kérdező szavazást indított:
Teszel rá megjegyzést
Nem foglalkozol vele
42 szavazat
1/14 anonim válasza:
Én teszek rá, de ezen a kérdésen hangosan felnevettem. 😆
2/14 anonim válasza:
Hát ha tudom hogy nem kellemetlen senkinek akkor persze. Pl ha haverokkal vagyunk, és valaki elereszt egyet akkor lazán, de ha vannak lányok is akkor nem, ők általában nem értekelik az ilyen irányú poénokat.
3/14 anonim válasza:
Egyszer ezen nagyon elgondolkoztam, mert igen. Bármilyen szagra vagy illatra hangos megjegyzést teszek, de nem tudom, miért. Ha fura zajt hallok, nem, ha fura dolgot látok, akkor sem, ha fura tapintású vagy ízű valami, akkor is csak ritkán. De valamiért a szagot mindig hangosan kommentálom.
4/14 anonim válasza:
Én is mindig szoktam mondani de inkább csak zárt helyeken, szerintem jó ha van egy ember aki figyelmezteti erre a környezetét, és akkor szellőztetnek vagy valami. Szabad levegőn feleslegesnek tartom ilyet megjegyezni.
5/14 anonim válasza:
Hát...ha megyek az utcán, és egyszer csak azt mondom "hűdebüdivan!", az sztem senkit nem fog érdekelni. 😀
6/14 anonim válasza:
Igyekszem tenni ellene, pl.: szellőztetéssel, de nem feltétlen jegyzem meg.
7/14 anonim válasza:
Attól függ miért van büdös.
Ha valaki véletlenül elereszt egy galambot és többen vagyunk, akkor nyilván nem fogom hangosan megalázni.
De például munkatársaimban genetikailag gátolja valami, hogy szellőztessenek. Bemegyek az irodába és ordenáré büdös állott kanszag van, pedig vannak nők is rendesen akik ráadásul illatszerekkel próbálják a fürdetlenségüket leplezni. Olyankor simán megjegyzem, hogy rohadt büdös van.
Régebben nem jegyeztem meg, csak ablakot nyitottam, amire ők jegyezték meg hogy "na megjött és már nyitja is".
8/14 anonim válasza:
Hát azért ne egymás orra alá fingjunk! A jó ízlésnek is megvan a protokollja!
10/14 anonim válasza:
Igen, de úgy fogalmazok, hogy kellene egy kis friss levegő és kinyitom az ablakot. Ha ez egy olyan hely, pl. hivatal, ahol én nem nyithatok mi, megkérem az ügyintézőt, de csak ha nagyon büdös van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!