Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha büdös van, akkor arra...

Ha büdös van, akkor arra szoktál megjegyzést tenni, vagy nem foglalkozol vele?

Figyelt kérdés
Bármilyen helyzetben, illetve egyedül vagy társaságban is. Ha mész az utcán és ott érzed, vagy ha társaságban valaki elereszt egy büdöset, azt te szóvá teszed vagy nem? Én szoktam mindig, valamiért ösztönösen mondom hogy fú de büdös van (ha tudom hogy milyen akkor hozzáteszem, például ganéjszag), akkor is ha egyedül megyek, meg társaságban is meg szoktam törni az ezirányú csendet. Lehet hogy rossz szokás, de nem nagyon viselem a bűzt.
2023. ápr. 23. 18:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
38%
Hangtalan harcos vagyok. Szupererőm a dögszagú fing, őrizgetem is rezzenéstelen arccal, míg el nem jön a pillanat, amikor valamelyik talajmérnök enged egy sunyit nekünk, többieknek. Ilyenkor haladéktalanul bekontrázok, hadd higgye a gyökér, hogy az ő bele rohad.
2023. ápr. 28. 10:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem mondok semmit! Biztos érzi a másik is! Attól hogy elkezdem ecsetelni hogy hú milyen sz*r szag van csak kellemetlenebb a szituáció szerintem! Pláne ha nem tudni a szag okát a partner, vagy akárki akivel vagyok még a végén azt hiszi rá utalok...
2023. ápr. 28. 10:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem lehet szóvá tenni, mert cikis helyzet. Csak a legtökösebbek, vagy bunkóbbak szólnak. Mellesleg teljesen természetes dolog, de illendő lenne nem zárt térben eregetni.
2023. ápr. 28. 17:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem az arckifejezesem eleg beszedes.
2023. máj. 27. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!