Mennyi az IQ-d, és mivel foglalkozol?
Egy rövid kutatást szeretnék végezni a fórumozók körében, puszta kíváncsiságból.
Az alábbi linken van egy IQ teszt, ahol egy 3x3-as felületen vannak absztrakt ábrák, és neked hasonlóságok, logikai kapcsolatok segítségével kell eldöntened, hogy a 6 válaszlehetőség közül melyik a helyes.
Az én IQ-m a teszt alapján 126 és mérnöknek tanulok.
Hiába tölt ki az ember egy netes tesztet, még ha az a mensa.hu-n is van... Ez nem egy komolyan vehető adat.
Voltam valódi IQ teszten, amit egy szakember végzett, 3 órás volt. Ami pedig nem profi körülmények között zajlik le, annak az eredménye önámítás.
Ez a teszt mindig 125 fölöttit adogatott ki. Szakemberrel felvett, hivatalos IQ teszt 130 körüli értéket adott néhány éve.
Egészségügyi területen dolgozom, képfeldolgozó eljárásokat fejlesztek nagyon leegyszerűsítve. Mérnökinformatikus és biológus végzettségem van.
Nekem a mensa mindig kiakadt, és ajánlgatta hogy legyek tag és megmondják pontosan. Köszi, másra is el tudom költeni azt a pénzt. Szerintem csak reklám maguknak.
Programozó, 42/F
Még tizenéves koromban csináltattak velünk suliban IQ tesztet, nekem akkor 116-ra jött ki. Azóta nem csináltam és nem is akarok.
Grafikus és nyomdász vagyok.
Ez az IQ dolog pont olyan mint a pöcsméregetés, mindenki bemond valami átlagnál nagyobb értéket, még akkor is ha az oldal anonim.
Akkor én most csakazért is őszinte leszek. Minket is a suli vitt el 16 évesen. Nekem 98 lett, egy osztálytársamnak lett közülünk a legmagasabb (100), mindenki másnak ennél alacsonyabb lett. Nem kisegítő iskoláról volt szó, mielőtt még valaki vicceskedni próbálna.
A gyk-n biztos a társadalom krémje van jelen, itt mindenki Mensa tag lehetne ha akarna, de azért megmosolyogtató, na. Minden IQ-s kérdésnél hasonló nagyotmondásokat olvasni.
Egyébként mesterséges intelligencia szoftvereket fejlesztek szabadúszóként, de az egyszerűség kedvéért, ha kérdezik, csak annyit szoktam mondani hogy robotot tanítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!